Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

Veronika
no jasne to mám zariadene :))akurát dnes som si nasadila askorutin :) Dakujem za povzbudivé slova:)

Veronika 86

Bianca, dufam, ze si zaistis aspon tyzden volna, kedze rez je spod pazuchy budes asi dost limitovana, ale mozno na tom budes lepsie ako ja :) Drzim palce, zvladnes to!!

Veronika 86

Bianca, no vidis uz si sa dockala aj ty :) Prejde to rychlo a zachvilu sa budes aj ty vytesovat :) uz si nespminam, kde budes mat rez a kolko si davas?

bianca003

Veronika 86
Ďakujem , do teras som to písala vždy ja babám čo išli na op:)) ja si to stále ešte asi ani neuvedomujem že už čoskoro aj ja budem na druhom brehu :-))

Luxury

ahoj engie, dakujem pekne :-)dnes mozem povedat, ze uz ani ja,akurat nastal ten zlom, kedy ich uz vobec necitim, aj lave prsko uz sa dalo do poriadku :-)
takze info: anatomicke,polytech, 360g a 320g, vysoky profil

engie100

Luxury,
máš veľmi pekné prsia, mohla by si mi napísať akú máš veľkosť, značku, profil a anatomické, alebo okrúhle.
Naozaj by som nikdy nepovedala,že su to silikony:)))...Držím palce a ďakujem