Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

jankaaaa, mna sa jeden expert spytal na rovinu, ci mam nove prsia....lebo ze take som nikdy nemala. Alebo ze sa mi neda ani do oci pozerat. Zeny zas , ze chudnem vsade len hore nie a take komenty. Vo vseobecnosti mi kazdy, ked ma uvidi povie, ze stale vyzeram lepsie a lepsie, lebo ono sa ta postava zmeni,ci chcem alebo nie.Len kto nevie, co sa stalo, tak povie, len ze ako dobre vyzeras apd.

maria1113

jankaaaaa, ja do práce nechodím, ale aj tak sa ma zatiaľ nik nepýtal, možno si to aj niekto všimol, ale neopýta sa.

jankaaaaaaaaa

ano rozumiem, aleludia ktori ta vidia casto napr v praci alebo susedia kamarati tak si museli vsimnut rozdiel..?

maria1113

ono každý si myslí, že silikóny musia hneď znamenať bomby,ale nie je tomu tak. Ja už mám dve deti, takže ja som potrebovala vlastne prsia akoby vyplniť, keďže po kojení to už nebolo ono. To som ani dlho nekojila, prvú dcéru dva týždne a potom druhú asi tak dva mesiace. Kojením proste prsia ovisnú, každé jedny.

maria1113

jankaaaaa, ja som už skoro päť mesiacov po opke, ale moje prsia pôsobia veľmi prirodzene, málokto by povedal, že sú to silikóny. Ja som mala pred opkou nejaký základ, možno to bude tým. Keď si dám voľné tričko, tak to vôbec ani nevidno, skôr prsia vyniknú v obtiahnutých tričkách.

jankaaaaaaaaa

j som sa to uz davnejsie pytala, ale nejako som sa nedockala odpovede :D alebo mi odpovedalo len par z vas, tak sa chcem opytat ako to vnima vase okolie? ked si to vsimnu ze mate vacsie prsia tak rovno odpovedate ze ste si dali robit silikony? lebo chapem ze pred operaciou teraz neobvolavate celu rodinu a kamaratov ze idete na opku.. ale ako nato reaguje okolie? neodsudzuju vas ti starsi? alebo to vobec neriesite?

bianca003

maria1113
Ďakujem ,no veru :D konečne ,som sa načakala bože môj :DD dúfam že to budem dobre zvládať
silvik
53kg,166cm,pod 75 a cez 88

silviklh

bianca a ty mas ake miery? ake mas mat vysledne?
verim,ze budes spokojna,lebo ja som nadmieruuuu! aj ludia okolo :P su krasne

maria1113

bianca003, tak už čoskoro príde tvoj deň, tiež si sa poriadne načakala, ako ja vtedy, ty možno ešte dlhšie. Pamätám si, ako si nás v januári podporovala a cítila s nami, bože, ako rýchlo ten čas letí, však ja už budem skoro päť mesiacov po opke. Budem na teba myslieť,keď pôjdeš na opku. Hlavne sa nestresuj a uvidíš, že potom všetko dobre dopadne.