Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

bianca 1236, no mne sa nepacili ani jedny od nej. ono uz aj ked su len tesnepo operac1ii, tak by mali nejako vyzerat, ani ja som nemala pekne hned po. boli to dve tvrde gule, ale neboli skarede a od nej sa mi zdaju vsetky skarede. fakt mozno som divna, ale fakt desne... ale jasne, ty mozes byt vynimka a tvoje sa nam budu pacit, ale nechcela by som takyto zakrok riskovat, ze ci sa zadari alebo nie. ja som len myslela, ze tvoje rozhodnutie bolo k nej kvoli terminu. tak prosim ta, nerozhoduj sa podla toho ale fakt podla prac. myslim, ze viacerym sa tu nepacili jezovitovej prsia, tak dufam, ze naozaj nie som sama...
tak nech sa dari, drzim palce

Bianca1236

opat som si pozrela alba bab co boli u jezovitovej, a nevidim u nej horsiu pracu nez u niektorych inych doktoroch. najviac sa mi sice paci Luxury, uplne prirodzene vyzeraju. ale s mojim zakladom taky vysledok nemozem ani ocakavat, tak budem rada ked budu hlavne vyssie a plnsie, ved o to ide. ale dakujem kazdemu za nazor, je nutne vypocut si aj negativne :)

Bianca1236

korki dakujem za nazor, viem mozno budem lutovat, ale nemyslim si ze to nebude pekne. az take hrozne sa mi nezdali tie v albach. a z inych prac co mi ukazovala, niektore neboli pekne, ale ine boli vyborne, proste ako u kazdeho doktora maju lepsie a horsie prace. vyslovne som si od nej ziadala nech to nie je take nadmute v hornej casti, dala mi tu ukazku na prso a ani nebolo vidiet ze by som nieco mala vypchate. no ved uvidim po zakroku, mozno si budem hlavu o stenu plieskat ze som vas tu neposluchla :) ale horsie to uz hadam nebude, jedine ak by sa nieco stalo pri zakroku. tak drzim sa optimisticka :)

korki

veronika, tie dva tyzdne som mala to brucho urcite ako balon a potom sa to postupne znormalizovalo...

bianca1236, videla si nasu galeriu??? ja ta nechcem odhovarat, ale je ine vidiet jej pracu a ine jej doverovat. ked si bola na inom zakroku, to neznamena, ze tento vyjde podla tvojich predstav... nechcem ta zmiast, ale ja kym som nevidela galerku, tak som nevedela... a nech ta neodradza dlha cakacia doba u ineho dr. ja som tiez mala povodny termin na koniec juna a uz vo februari mi volali, ze sa uvolnilo. takze do vianoc by si stihla aj u ineho. tak ja len aby si sa neriadila podla toho, ze do vianoc chces mat prska. viem, som zla, ze ti takto pisem, ale neda mi to. zial, pri pohlade na jezovitovej prsia sa inak neda. sorry...

Bianca1236

bianca003 ano videla som a zdali sa mi niektore ze su take moc v hornej casti, ale pekne to kleslo na fotkach po dlhsom case. a vysvetlila som podrobne doktorke co si predstavujem. povodne som chcela iba modelaciu ale vdaka cviceniu mi prudko ubuda z prs a vyzeraju ako po kojeni, nechcela som aby ostali malicke po modelacii. a ked vidim tuto tolko spokojnych bab s novymi prsiami, uz sa neviem dockat svojich :D