Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Dnes som bola u kozmetičky, tiež má imploše a jej ďalších asi 15 kamarátiek ich má tiež a že každej sa vlnia. Niektorej viac, niektorej menej, niektorej v ľahu, inej keď sa zohne, ale každej jednej sa vlnia. Ona ide už tretí krát na výmenu :-( No som zvedavá ako ja dopadnem, či sa tiež zvlním.

jankaaaaaaaaa

ja by som tiez brala silikony, ale moj priatel je proti. jemu sa pacia take ake mam a mysli si ze ked bduem mat silikony kazdy muz bude po mne pozearat a take.. aj ked mozno nepotrbujem nejake vacsi prsia, mem ich take plne Bcka, ale mne sa zda ze su nejako nizko, alebo neviem. maju taky tvar ako slzy.. ked si kupim dobru podprsenku tak mi v nich prsia stoja uplne s uper, v strede ciarka, su take vyzdvihnute.. ale kupit plavky to je zazrak. vobec si ziadne neviem kupit. take obycajne trojuholnicky nechcem, lebo v tom sa necitim dobre a v tom nestoja prsia dobre.. neviem ci by mi pomohli silikony alebo skor modelacia..