Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

lili40
ahoj bola si včera na tom predoperačnom v Novamede? Kolko si platila?
a čo všetko ti robili? Dík...

Nelina27

jasne, som to zle pochopila:-) tak som si trochu vydychla s tymi fotkami:-)

bianca, ani ja ta nechcem odhovarat, len napisem ze ani na mna neurobila Jezovitova dobry osobny dojem, aj s tou cenou je to pravda, je o dost drahsia... a som prekvapena ze ti ukazala na fotkach svoje prace, lebo baby tu pisali ze ju tiez o to ziadali na konzultacii a nic im nechcela ukazat, lebo vraj robi celebrity:-)))

Nelina27

aha, tak to som nevedela s tymi fotkami, to sa ako mohlo stat?
ved to nemusis riesit staznostami, len sa proste popytat tvojho operatera na jeho nazor, mna osobne by to zaujimalo aj z jeho strany, co na to povie a potom sa uz das reoperovat ak bude treba niekde kde budes mat doveru... drzim palce

Nelina27

baby nestraste tu s najhorsimi scenarmi:-) dominique ale dobre ze nam to pises, ved stat sa moze vselico a aj s komplikaciami treba ratat, s tym sme do toho isli, rizika su uplne pri vsetkom... ja osobne si myslim ze to bude u teba tak prepojene vsetko, ze si schudla, ze nebol zaklad pred opkou a ze nemas ten sval tak velky ze ti prekryje cely implantat, aj ked implantaty su asi ten prvok co sa meni najmenej, skor sa zmeni po rokoch okolite tkanivo, koza, sval a potom to uz nevyzera tak dobre ako cerstvo po opke

dominique ty mas foto v galerke? som ta asi nenasla... pripadne by si to mohla odfotit ze ako to vyzera. ja by som to asi zatial neriesila reopkou ked pises ze to nie je az tak viditelne a da sa to zamaskovat, pripadne sa chod popytat do novamedu ze co s tym, ak sa to bude pripadne zhorsovat, ale verim ze to nebude tvoj pripad, mysli pozitivne

bon bony

Tak s tym vlnenim a neexaktnym pristupom cez pazuchu by ma to tiez velmi zaujimalo....
Chcelo by to vyjadrenie dr. Cervena.
Napisem mu mail a opytam sa ho na to, potom sem prekopirujem jeho odpoved.

korki

dominique, no super. takze sa mozem tesit aj ja na vlnenie...no ale aj tak dik, aspon nebudem prekvapena a zufala ked sa to stane.
no ale co tu bola lastella, tak ta mala po desiatich rokoch vymenu a vlnenie nemala, ci??? tiez mala rez pazuchou a dr. cerven...
takze sa teraz len modlit, aby sa to nestalo...

maria1113

ahoj dominique, prosím ťa, asi koľko kg si schudla? Ja by som potrebovala tak 1-2 kg, normálne mám strach, aby sa niečo nedokazilo

Luxury

Bianka1236 dakujem :) a co ti navrhla Jezovitova? Ja som tiez nad nou rozmyslala,ale ked som si pozrela galeriu,tak jej prace neboli celkom podla mojho zelania,aj ked mas pravdu,ze potom klesli.Mama reagovala napr. tak, ze to niee. Mozno ze si to tak zelali klientky,nevieme. Myslim, ze ona je aj dost draha,ci? Za tu cenu by som povehala este inych doktorov, mozno na teba zaposobi pozitivne aj niekto iny. Nebudem ta odhovarat,ked jej doverujes a vie, aku mas ty predstavu, videla si aj ine prace a pozdavalo sa ti to, tak drzim palce, aby to dobre dopadlo a bola si spokojna s novymi prskami ako my:) a som zvedava na fotose:)
Papulkaaa, moja, este nemas v galerke tie tvoje krasne prska :) skodaa. Som rada, ze si napisala:)