Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

ja si myslim, ze dominique by mala riesit svoj problem v prvom rade so svojim operaterom. a potom nam sem napisat svoj problem a ako sa riesil s dokrorom. no nie??? aj mne ako jej lekarovi by to vadilo...

ja ked budem mat hocijaky problem s prsiami, tak sadam do auta a idem za dr. a az potom sem napisem, ze aky problem je a co sa s tym ide robit...

potom sme tu zbytocne vsetky vystrasene...

inngridka

ja neviem, ale pride mi maximalne neprofesionalne od doktora aby sliedil po forach a vypisoval ze ma endoskop :) aj mna by mrzela kritika ale k takymto veciam by som sa neznizila... preberala sa tu robota roznych doktorov a nik z nich nemal potrebu tu zasahovat a rozpravat o prekroceni hranic... toto forum uz naozaj nesplna ucel.

maria1113

dominique, neber to tak vážne, všetky baby, ktoré tu chodia, tak určite si tvoje príspevky veľmi rady prečítali. Naozaj niktorá nevieme, ako sa naše nové prsia budú správať o pár rokov. Dobre, že si to napísala. Je veľa nespokojných báb, ktoré už tu nepíšu, tak dobre, že si sa ozvala

Koperniech

dominique a ďalšie klientky,účastíčky fóra :)

Ako odborníci nechceme vstupovať do Vašej diskusie, ktorá je primárne venovaná Vám, slúži na porovnávanie skúseností a rád Vás navzájom, aby ste si vedeli pomôcť a poradiť v každodennom živote po či pred operáciou. V žiadnom prípade nechceme vtupovať verejne ani "tajne" do diskusií a robiť reklamu či antireklamu. Tieto praktiky prekračujú lekársku etiku.
Diskusia sa ale v tomto prípade prekračuje jemne hranice.
Najdôležitejší je osobný prístup a komunikácia klientky-lekára v každom prípade. V prípade nejasností sme radi ak nás kontaktuje ktokoľvek osobne či telefonicky a budeme sa snažiť každému pomôcť. Mrzí nás, keď niekto prejavuje "nespokojnosť" verejne a nám nedal vôbec vedieť, hoci je v našom záujme pomôcť ku spokojnosti všetkých.
Konkrétne k téme operačného prístupu. Či jazvy cez pazuchy alebo cez bradavky alebo pod prsníkom. Potom použitie endoskopu(ten máme), dreno, bandáží, či voľba typu, tvaru a značky implantátov a podobne, to sú veci prísne individuálne nielen pre jednotlivé pacientky ale závisia aj od voľby a skúseností samotného operatéra.(od toho závisia možné komplikácie ktoré musí vedieť riešiť)
Neexistuje zlá metóda, alebo najlepšia metóda. Existuje len metóda vhodná alebo nevhodná u konkrétnej pacientky.( To je odpoveď prečo nie len 1 typ implantátov alebo len 1 typ operačného prístupu-jazvy)
Ak by bola len jedna metóda a jedešn typ implantátov najlepší, tak by sa stratil význam osobnej konzultácie a situácia by bola jednoduchá ale nie je. Výsledok závisí od možstva faktorov aj samotných predstáv pacientky.
Odporúčame absolvovať viacero konzultácií aj u rôznych plastických chirurgov. Aby žena nemala pochybnosti ak sa rozhodne a aby dôverovala svojmu lekárovi, ktorého si zvolí a v prípade akýchkoľvek nejasností sa nebála ho okamžite kontaktovať.
Prajem Vám pekný víkend, dúfam že sa naša odpoveď nikoho nedotkla a diskusia sa bude naďalej vyvíjať v príjemnej atmosfére.
S pozdravom Koperniech.

leus

k tomu vlneniu...mne na konzultacii Dr.magdo povedal tolko, ze s nejakou znackou /uz si ale nespominam ktorou/ uz nerobia, lebo sa vlnili, ze s nagorami taky problem zatial nemaju...a oni nerobia cez pazuchu...tak neviem