Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

korki
,ale podľa mňa žiadny lekár nevie zhodnotiť stav pacienta len tak z fóra...,ale aj tak som písala,že mne príspevok odmorníka neprekáža,len ma prekvapil...a môj problém pretrváva,neriešila som ho s dr,lebo nemám čas a chuť,počkám do jesennej kontroly a práve aj z tohto dôvodu sem už takmer neprispievam.

korki

luxury a zuskas, ale baby tu vyzvali dr. aby sa vyjadril, tak sa vyjadril. a tym, ze je toto forum verejne, tak je verejne a pod verejnost spadaju aj odbornici aj neodbornici. a u dominique islo o odborne zhodnotenie problemu a v tom jej tu my veru nepomozeme. ale ja fakt nechapem baby, co neriesia problem hned s dr... naco sa tu zbytocne plasime a strasime...

martinaLO

ja by som sa zachovala presne ako dominique..prve co by ma napadlo keby som bola vystrasena napisat,sem a potom si vypocut viacej odbornych nazorov..
napisem svojmu doktorovi nech si tu aj on urobi reklamu:-D

dominique
prosim ta napis mi na mail gocova.m@gmail.com dakujem

zuzkas

no,ja sem už moc nechodím,ale mne príde normálne to,že dominiqe opísala svoj problém a vyjadrila aj svoj názor,nenapísala žiadne meno lekára,nikoho neurazila a mne príde tak trošku zvláštne,keď sem napíše lekár-odborník,pretože som myslela,že toto fórum je pre baby čakateľky,alebo teda už aj prsatice,ktoré si vymieňajú svoje skúsennosti a radia sa na neprofesionálnej úrovni.zdalo sa mi toto fórum ako také posedenie s kamoškami pri kávičke...tým,ale nevravím,že mi príspevok od odborníka vadí,len ma to dosť prekvapilo.

Luxury

ale zas nie je na skodu, ked sa napise aj nazor druheho doktora.
Citala som, ze baby niekedy proste vynechaju svojho operatera, ked je problem a idu uz rovno niekde inde na riesenie aj opravu, mozno je to kvoli strate dovery, apd. Kazdy ma svoje pohnutky, je fajn informovat svojho doktora a myslim ze Dominique to mala v plane urobit, pisala, ze mu to ide napisat, nie? Ale kazdy reaguje inak a mal by alebo nemal by je kazdeho subjektivny nazor a kazdy rozmysla inak a hlavne ked sa nieco stane. Zacalo sa to tu robit a Dominiqiu len prispela svojim problemom k teme. To nie je na vycitku, ze to si urobila zle, proste to tak spravila, tak respekt. Keby nikto nic nepisal, nic by sme sa nedozvedeli...

Veronika 86

ja si myslim, ze je lepsie tu vystupovat takto verejne ako ked niekto si robi reklamu cez niekoho ineho, si myslim, ze tu boli uz pripady kedy ta reklama bola ocividna a to cez nejaky ´fake nick´

korki

ja keby som plasticky chirurg, tiez si citam fora, je to uplne normalne a same sme ho tu poziadali o nazor, tak preco by nemal odpovedat... fakt to nechapem, preco s tym ma niekto problem. ved my nie sme odbornicky a niekedy potrebujeme aj nazor odbornika, ako v pripade dominique...