Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

dievcata nie!konecne mam na vas trosku cas a tu taka atmosfera:(

dominique

to ma teda prekvapuje co pises,lebo prave tvoje prsia boli pre mna jedny z top!niesom odbornik,ale sama uz mam nastudovane tolko o augmentacii,ze aj ja viem,ze ak zena schudne,alebo nema na hrudi ziaden tuk,tak vlneniu nezabrania ani implantaty znacky nagor.mnohe dievcata maju taku skusenost,ze ani po 3 reoperacii a opatovnom vymeneni znacky implantatu sa situacia nezmeni.len na omlazeni.cz je toho o vlneni popisane habakuk a nie jedna zena pisala o tom,ze ani po vymeneni implantatov za tuhsie,sa vlneniu nezabranilo.bohuzial aj taka je dan za to,ze sme stihle.ma to naozaj mrzi,ze si nestastna,ale nemyslis,ze to vlnenie nemusi byt predsalen chyba doktora?ja vlnenie namam.doktora mame rovnakeho,znacku implantatov tiez,rez mam v pazusi,v poslednej dobe som neschudla a na prsiach som cosi tuku mala,takze podla mna problem bude inde.drzim ti teda palce,aby ti reoperacia dopadla lepsie a bola si spokojna,len skus to najprv naozaj riesit s doktorm co ta operoval a nie v rakusku,kde ver tomu alebo nie im bude na tvojej nespokojnosti zalezat ovela menej ako doktorom na slovensku,lebo stava sa,ze niekedy aj tam je bez chyby iba ta cena!

a taktiez ma zaraza,prepac zuskas,citujem: moj problem pretrvava,neriesila som ho s dr,lebo nemam cas a chut.tak potom co chcete dievcata???ved to su veci,ktore praveze riesit mate,lebo len vtedy ak to s dokorom riesite,tak to moze riesit aj on.to ma doktor prist za vami,lebo vy nemate cas a chut.ja rozumiem,ze mate svoje rodiny,povinnosti,pracu,ale do toho rizika ste isli a aj doktor je len clovek,ale ak nemate chut a cas vy a nezalezi vam na tom,tak preco by malo vasmu doktorvi?!

a to ze sem prispeje odbornik(raz za 100 rokov)svojim nazorom,ktory je smerovany vseobecne,mi absolutne nepride neprofesionalne,tak ako mi nepride nijak divne to,ze toto forum navstevuje nie jeden doktor,ktory sa zaujima o to co sa pise a deje,prave naopak,smiesne mi pride to,ze sa o problemoch svojej pacientky dozvie tu na fore,namiesto toho aby ho osobne navstivala:(

korki

zuzkas, ok... inak nemyslela som na teba, ved ty si tu na nikoho nekydala. skor som narazala na ingridku. tak ked sem napise, tak len vtedy, ked sa tu kyda na dr. cervena. to uz davnejsie sa tu riesilo s barborkou ked mala problem. tak na tu som tu narazala...

to bola nahoda, ze si sa akurat teraz ozvala po dlhsom case a vyjadrila nazor, lebo aj ty mas v podstate nejaky problem, tak jasne, ze sa vyjadris k tomu...

nelina27, dik...

no ja si tu teraz pripadam, ako nejaka zastankyna dr. cervena, a zatial jeho spokojna pacientka. ale verim tomu, ze ked budem mat hocaky problem, tak vam to tu napisem a samozrejme, paralelne to budem riesit aj s dr... takze o toto mne tu ide. a takto by som reagovala, aj keby sa jedna o ineho dr.

zuzkas

korki nechcem aby to vyznelo,že trafená hus zagága,ale prišlo mi to akoby si to písala aj na mňa...ja som bola na tomto fóre pred opkou úplne závislá,pomaly som nemala kedy ani jesť,muža aj deti som trošku aj zanedbávala.po opke som sem tiež chodila dosť často,len s odstupom času,už mám iné starosti ako riešenie pŕs na fóre,vlastne neviem čo by som sem aj mala písať...,veď sú tu stále nové a nové čakateľky a nečítam to tu pravidelne. rada si to tu sem-tam prečítam a keď mám potrebu,tak sa aj vyjadrím.ja tu nikoho neohováram,ani nevypisujem kto ma operoval,nepíšem čo je so mnou...,nemám potrebu,ak sa niekto neopýta.ak to nepatrilo mne,tak sa potom ospravedlňujem a ber to,že som ani nič nepísala.silviklh ja som si tam meno nevšimla,ale ok.

korki

luxury, ok ja viem...
jasne, ze aj ja som rada, ze dominique prispela aj s tymto problemom...ale tym, ze som uplne jej pripad, cize ziadny zaklad, chudsia a este chcem schudnut zopar kg, a rez bol pazuchou, tak ma to vystrasilo. ved jasne, ze nebude vsetko idealne, neviem kolko rokov, co sa tyka prsiek, s tym ratam. ale mne sa nepacilo, ze dominique to tu riesila a nevie ani postoj svojho chirurga, podla mna je jej pravo a jeho povinnost to riesit. to ma stve, ze ona pisala, ze uz k nemu nepojde atd...

ja ked budem mat akykolvek problemik, tak v prvom rade idem k dokimu a samozrejme, ze vam to tu aj napisem a potom pripisem jeho reakciu. o tom je toto forum a nie o ohovarani dr.

a niektore prispievatelky sa mi nepaci, ze tu prispievaju len ked sa kyda na niekoho... fakt blbe...

Luxury

korki, ja som sa nevyjadrila k tomu, ze sem pisal nejaky doktor,to neriesim,to je na administratorovi :).
Ja som k tomu pisala, ze si myslim, ze je fajn ze tu Dominique prispela svojim problemom. Mna nepostrasila, na omladzku je toho dost o vlneni, berem to tak, ze sa to moze stat....

zuzkas

..a toto fórum by malo byť viacmenej anonymné a nemali by sa tu robiť žiadne "reklamy,ani antireklamy",takže ja si myslím,ale to je len môj subjektívny názor,že odborníci by sem prispievať nemali a ak,tak anonymne...,lebo teraz sem bude písať aj :Je,Če,Tr...neviem,mne je to v podstate už jedno,že kto a čo sem napíše...