dievcata nie!konecne mam na vas trosku cas a tu taka atmosfera:(
dominique
to ma teda prekvapuje co pises,lebo prave tvoje prsia boli pre mna jedny z top!niesom odbornik,ale sama uz mam nastudovane tolko o augmentacii,ze aj ja viem,ze ak zena schudne,alebo nema na hrudi ziaden tuk,tak vlneniu nezabrania ani implantaty znacky nagor.mnohe dievcata maju taku skusenost,ze ani po 3 reoperacii a opatovnom vymeneni znacky implantatu sa situacia nezmeni.len na omlazeni.cz je toho o vlneni popisane habakuk a nie jedna zena pisala o tom,ze ani po vymeneni implantatov za tuhsie,sa vlneniu nezabranilo.bohuzial aj taka je dan za to,ze sme stihle.ma to naozaj mrzi,ze si nestastna,ale nemyslis,ze to vlnenie nemusi byt predsalen chyba doktora?ja vlnenie namam.doktora mame rovnakeho,znacku implantatov tiez,rez mam v pazusi,v poslednej dobe som neschudla a na prsiach som cosi tuku mala,takze podla mna problem bude inde.drzim ti teda palce,aby ti reoperacia dopadla lepsie a bola si spokojna,len skus to najprv naozaj riesit s doktorm co ta operoval a nie v rakusku,kde ver tomu alebo nie im bude na tvojej nespokojnosti zalezat ovela menej ako doktorom na slovensku,lebo stava sa,ze niekedy aj tam je bez chyby iba ta cena!
a taktiez ma zaraza,prepac zuskas,citujem: moj problem pretrvava,neriesila som ho s dr,lebo nemam cas a chut.tak potom co chcete dievcata???ved to su veci,ktore praveze riesit mate,lebo len vtedy ak to s dokorom riesite,tak to moze riesit aj on.to ma doktor prist za vami,lebo vy nemate cas a chut.ja rozumiem,ze mate svoje rodiny,povinnosti,pracu,ale do toho rizika ste isli a aj doktor je len clovek,ale ak nemate chut a cas vy a nezalezi vam na tom,tak preco by malo vasmu doktorvi?!
a to ze sem prispeje odbornik(raz za 100 rokov)svojim nazorom,ktory je smerovany vseobecne,mi absolutne nepride neprofesionalne,tak ako mi nepride nijak divne to,ze toto forum navstevuje nie jeden doktor,ktory sa zaujima o to co sa pise a deje,prave naopak,smiesne mi pride to,ze sa o problemoch svojej pacientky dozvie tu na fore,namiesto toho aby ho osobne navstivala:(