Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

bon bony,ani podla mna nie je neprofesionalne ze sem dakto napisal,co s tym robi....co je na tom??
a je mi cudne,ze dominique napisala akurat vtedy,ked sa to tu len spomenulo,....a uz velky osial teraz robite z toho vlnenia!tak si to nedajte robit...ja som tiez chuda a na take daco nemyslim,akurat s ito privolam!a ak to nahodou pride,tak,ved vedela som o tom,tak so msi nemala davat robit silikony...no...co mam na to este napisat... stale sa tu daco najde...ked nie vlnenie,tak niekto iny vytiahne kapsularnu kontrakturu a uz ju vsetky ideme mat!!!

zuzkas

barborka vôbec nevieš dôvody,pre ktoré svoj problém s prsiami neriešim,tak ťa poprosím aby si ma neriešila.neprispievam sem často,ale už nebudem vôbec.pozdravujem baby,s ktorými sme boli na opke v rovnakom čase.ak niektorá bude chcieť,tak ma nájde na facebooku,tu som už skončila.

Elissa

Barbora10, Luxury, ja viem dievcata, ze treba ratat so vsetkymi rizikami. Som len rada, ze sa tu rozvinula tato debata, o tomto vlneni ako som davnejsie spominala, som naozaj nevedela. Cakam predovsetkym na vyjadrenie lekara ohladom moznych rizik, aj ked nie je na skodu si precitat aj osobne skusenosti. Urcite kazda z nas si pred opkou zela, aby vsetko dobre dopadlo, aj ked je oboznamena s rizikami. Na druhej strane mojim zelanim je mat prsia aj s malou chybickou, ako nemat nic:-)

bon bony

sice tam bol spominany aj ten endoskop..
Ale aj ak to je cerven,tak osobne som rada ze napisal, ved baby co je na tom neprofesionalne? normalne vyjadrenie k veci na fore, ktore vobec nemusi byt anonymne, teda aspon neviem o nejakej podmienke ze sem musia pisat len anonymovia a len neprofesionali!
praveze by bola sranda keby sem pisali ti najviac spominani, cerven,trska,magdo,jezovitova..atd :D

silviklh

a co sa tyka dominique,ved pisala,ze hned da vedeit doktorovi....svojmu..preco si isla hned za inym?? no comment....a pokial viem,aj ty,aj mnohe baby su predsa oboznamene SO VSETKYMI RIZIKAMI pred operaciou,takze?????
a pochybujem,ze ti reoperacia pomoze,ked si sama pisala,ze mas maly sval,alebo co,ze ti to neprekryje poriadne...???

silviklh

zuzkas,korki nemyslela teba..
a meno si si nevsimla?ved ho napisala pred tym jej dlhym prispevkom,operoval ju ten,co aj teba aj mna

bon bony

ja len tak pre info, ze som sa zatial dr cervena v maili nepytala na nic, nic som mu nepisala, takze koperniech nemusi byt on!

Luxury

Elissa, barbora10 ma pravdu, a je to na tebe, ako velmi chces... samozrejme, moze sa stat vselico, ale aj nemusi, ale vsetko obnasa nejake rizika, a vlastne cely nas zivot...kazda z nas mala pochybnosti, kazda sme si presli viacmenej tym istym...nikto ta nemoze prehovarat.Mozme ti len odporucit, napisat ako to ktora preziva, ty si precitas pozitiva, negativa,moznosti, a ty sa rozhodnes, ako to ty citis a co chces.

barbora10

dominique

a preco chces zmazat svoje prispevky???to si nestojis za tym,co si napisala?

elissa

no ale dobre je si precitat aj taketo veci,aby si nebola potom prekvapena,ze dokonaly vysledok ti nikto nezaruci.

Elissa

Dievcata, ako to tu posledne dni citam, zacinam mat pochybnosti. Nakolko cely svoj zivot bojujem s vahou a mam v plane este schudnut, zaklad nemam ziaden, tak sa obavam. Uvidim, co mi doktor povie na konzultacii.