Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

dominique, a uz ked si taka pravnicka, tak dufam, ze aspon tvoja veta: "uz sem garantovane nic nepridam" je pravdiva, ze??? lebo zatial to tak nevyzera...

korki

dominique, ja som skor ale pri tom slovicku ohovaranie a kydanie narazala na ingridku, ktora tu neprispieva,iba ciha, kym sa tu nieco taketo zjavi aby mohla aj ona zaperlit... tak sa neurazaj fakt ako male decko. a nepis mi moja mila, ked to nie je pravda. akaze som ti ja tvoja mila???

korki

dominique, sorry, ale vela veci sa tu nechape, je to ine, ked sa pise a ine ked sa hovori. tak prepac, ked som nieco zle pochopila... ak chces, tak ma zazaluj. toto sa tu uz riadne teda prehana, ze "trestny cin" preboha, kde som sa to ja dostala... doteraz tu bolo ako super... skoda

jasne, ze sa vam nikto nechce starat do vasich dovodov. tak ale naco sa tu stazujete so svojimi problemami, ked ich nechcete riesit, co vlastne chcete od nas ostatnych tu, ked tu napises, ze mas vlnenie a nic neriesis a zuzkas ma asymetriu a tiez to neriesi, to je choreeeeee toto... ja len hovorim, ze tu zbytocne strasite baby cakatelky od opky. ja som na tuto opku cakala desat rokov a teraz keby mam pred operaciou, tak by ma porazilo s takychto prispevkov, esteze som uz po. a urcite aj ja hovorim, ze ked budem mat nejaky problemik s praskami, hocaky maly, tak idem za dr a paralelne sem pripisem aj svoj aj jeho pohlad na ten problem... ale urcite sa tu nebudem stazovat a bez vyjadrenia sa mojho lekara vyjadrovat k svojmu problemu...

korki

peta11, ale zuzkas a dominique este za svojim dr. ani neboli reklamovat, tak toto tu my riesime, ze aby isli a aj my sme zvedave na reakciu. a co ja viem, co sa tu konali reklamacie,t ak zatial ziadna nezostala nevybavena s kladnym pristupom ku pacientke...

korki

zuzkas a ani mne sa to nepaci, ze si svoj problem neriesis a hned ako tu zacala dominique riesit doktora, tak uz si sa aj ty pridala... je to nahoda???
zuzkas, ved to nebolo zadarmo, tak by si mala nieco robit, aj ked necches ist na reopku, tak aspon pre pokoj duse, aby dr. vedel a videl svoju chybu alebo ti vysvetlil co sa stalo a ty si nam tu potom na fore mohla napisat, aby sme sa pripadne niecomu vyvarovali. a nie tu len hned sa pripojit na dalsiu nespokojnu pacientku a hrrr na doktoraaaaa

a nie jednu babenku sme tu spolocnymi silami presvedcili aby problem rychlo riesila a nie jedna ho aj vyriesila, napr. co si spominam, tak martinka bola na reopke a pod... o tomto je forum... a nie sa urazat, ked vas posielame za dr. aby ste toisli riesit. tak vy sa radsej odujete na nas a uz nechcete prispievat, fakt nechapem...

peta11

Určite každa chce riešiť svoj problem lenže problem nie je niekdy v pacientke ale v chirurgovi, ktorý sa chova ak ide o reoperáciu arogantne, neochotmne alebo urazene. Jednoducho nemaju niektorí radi opravy po sebe a je to pre nich uražka. Ak by som toto nezažila po operácii nosa tak to nepíšem.

korki

dominique, pises, ze ohovaranie je,ked o niekom napises nepravdivy udaj. tak podla mna napr. ten endoskop je nepravdivy udaj... ved ty si napisala, ze dr. ho nema a jeho kolega tu napisal, ze ho maju... tak tu potom ostatne sme z toho zmatene zbytocne...

zuzkas, a neviem, preco sa vsetky nespokojne pacienkty tu na fore urazaju, ked im tie spokojne napisu, co si myslia... ved aj ja raz mozno budempatrit k tym nespokojnym (teda dufam, ze nie) a to sa mam potom takto chovat. kua... to je hrozne s vama. sak sme tu boli super partia

a to je uplne detinske od dominique a zuzkas, ze uz sem nechcete prispievat, ved zivot nie je len idealny a treba sa tu trosku niekedy aj skonfrontovat s inymi nazormi. to ste fakt ako male deti, co nevedia citat aj kritiku na seba... stojte si za svojim a prispievajte dalej. ved co sa vam moze stat??? ved vlastne niktora sa tu nejako extra nepozname osobne, tak nevidim problem si tu aj povymienat nazory

barborka10, super si to napisala vsetko...

barbora10

zuskas

nepoznam tvoje sukromne dovody,ja som len reagovala na margo toho,ze si svoj problem s doktorom neriesila a ze nemas chut ho riesit.

a taktiez nevidim nic zle na tom,ze ti radim,aby si svoj problem s prsiami riesila a nenechavala to tak.pretoze najdolezitejsia je spokojnost a ak si ty myslis,ze by ti to mal doktor opravit,tak to nenechavat tak.

moj prispevok nebol smerovany k tvojim sukromnym dovodom,ale k problemu,co sa tyka tvojich prs,nikdy by som si nedovolila riesit ta,mam co riesit so sebou,ale kedze je toto forum,jeho ucel spociva hlavne v tom,ze ak niekto cosi napise,musi ratat s tym,ze na to moze niekto reagovat,tak ako som to urobila aj ja.

ak som sa ta dotkla,tak sa ospravedlnujem,ale to naozaj nebol ucel mojho prispevku!

silviklh

zuzkas,barbora ti nenapisala nic zle,co sa urazas? :-( teraz kvoli dominique podme vsetky prec a dajme si aj silkace von z tela nie...