Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

ingridka, martinka54, mala uplne ineho dr. a radili sme jej to iste, co aj dominique. takze to nie je o funclube ale o pravach kazdej z nas...ist reklamovat to, za co sme vysolili nemale prachy, ale o tie prachy ani tak nejde, ako o to, co nosime na hrudi a ci sa nam to paci... a myslim, ze za mojimi nazormi stoja aj pacientky inych dr. takze fakt neviem, co tu riesis, aky funclub?!!!

bon bony

inngus :D cichučko :DD
mne slo napr len o to ako sa tu dominiq zacala ohanat trestnymi cinmi, na to co uz je ? chcel jej niekto zle alebo čo? ja som si to nevsimla.
ale s tebou sa nebudem skriepit cmuk

korki

ingridka, nic ine sa od teba nedalo cakat. ano, dovod je moja neskutocna obezita, ze silviklh... xixi

fakt, kto si chce dat zmazat svoje prispevky, tak asi vie preco. nestoji si za tym, co napisal... to je jedine, co sa da na to povedat...

inngridka

mila korki
nechodim tu citat tvoje slepacie reci, nemusis sa obavat, na to mam prilis malo casu :) akurat mi vcera kamaratka napisala ze tu pisal nejaky doktor ze sa mam sem ist pozriet ale nabuduce si od teba vypytam povolenie :)
btw tvoja nervozita a utocnost vyplyva z tvojej obezity ci?

bon bony

dominique sa ukludni,co sa rozculujes ? ked to mas take premyslene vsetko, tak naco chces zrazu zmazat svoje prispevky?
baby ti tu normalne napisu co nejdes najskor za svojim dr., to by ti poradil kazdy a uz sa tu paprcis a pleties sem trestne ciny a pod.

korki

baby, sorry, ze rypem... ale proste, ked tu niekto na vas vybali "trestny cin" len za to, ze ste uplne do detailov nepochopili nieco, tak to je uz sila a ohradzuje sa tu svojimi pravnickymi recickami... toto forum straca svoj vyznam, kvoli takymto babam, ktore riesia problemy svojsky a ked im tu na to nieco napiseme, akoze podla nas "radu" tak sa tu urazaju a nechcu prispievat a pod...