Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

veronika

urcite si tam zavolaj a opytaj sa na to.sestricka ti povie,co mas robit a co si na to davat,aby si si nedavala nieco,co ti moze este viac uskodit.a myslim,ze prelepovat by si si ich nemala,aby ti to nemokvalo.zavolaj,uvidis:)

Veronika 86

Barborka10, mne to teda nehnisalo ked som bola na stehy, to zacalo az vcera. Tak tam musim asi zajtra zavolat.

barbora10

veronika

urcite sa este nehol!!!vydrz,kym ti to neprestane hnisat a az ked budes vidiet,ze uz to je ok,tak potom podla mna sa jemne oholit okolo jazvy mozes.ja som sa prvykrat oholila po 3 tyzdnoch...a doktor ti nehovoril co robit,ak ti to hnisa?

Veronika 86

Silvikhl
ale mne to kazali prelepovat, lebo mam podrazdene jazvy, zevraj od toho, ze som nosila pas az prilis podstivo :)aj kremik mi na to dali, aj obvazy..ja sa este bojim oholit...A inac co ste robili tie, ktorym hnisala jazva?

silviklh

o tej adele som kuk daco na nete,cas,topky,ale nist tam nie je..aj tak este urcite nemaju fotku....ak bola teraz,ma ho zalepeny,tamponadu,opuchnuty a urcite aj fialovy a bohvie aky...to ak ovtedy s tou Pociskovou,zatial vobec nemaju fotky,len urobili fotomontaz.

silviklh

veronika86,ja so msa prvykrat oholila pred stichmi v pohode,aj cez jazvu..aj teraz je to ok.a ja si to od stichov neprelepujem,na co? :-)

Veronika 86

Baby, tie co ste mali rez pod pazuchou, kedy ste sa tam mohli prvykrat oholit? A do kedy sa vlastne takto prelepuju jazvy, do 6eho tyzdna? Dakujem