Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

veronika

tak ked ti dali ako vravis masticku na osetrovanie,tak ti urcite povedali aj pokyny ako to mas osetrovat,nepamatas si?

Bianca1236

barbora10
dakujem, verim (a silno dufam :) ) ze to dobre dopadne. skoda ze tu nie je viac bab od jezovitovej, by sa to lepsie posudzovalo. ale pozerala som aj tvoje, su fakt krasne, a je dobre ze tolko fotiek davas, lebo to som napriklad netusila ze hentak pekne zmaknu po case. vyzeraju super! :)

diamond26

Ahojte baby ktora ste bola na opke u dr Guba ?Chystam sa k nemu na konzultaciu.. je naozaj dobry ako som citala ?Ako ste s nim boli spokojne vy?..Dakujem za kazdu odpoved! :)

Veronika 86

Barborka a este ma teraz napadlo, ved oni mi dali aj obvazy, lepiacu pasku aj kremik, aby som si to osetrovala, tak teraz som fakt zmätena :)

Veronika 86

Barborka, teraz sa velmi obavam, no co uz musim vydrzat do zajtra..
Bon bony, mne to tiez bolo neprijemne, ale respektujem pokyny lekarov, ktori kazu neodlepovat, nic nerobit do stehov!

barbora10

veronika

ja som po vybrati stehov uz jazvicky neprelepovala,ale tak mne to nehnisalo,tak ti neviem povedat co je pre teba lepise,ale myslim,ze byti ti nemalo mokvat tak fakt neviem.ved zajtra uvidis,co ti povie sestricka.

bon bony a dievcata

do vybratia stehov by sa s rankami nemalo nic robit.nemala by sa tam dostat voda,proste do tej doby maju ostat prelepene a nic sa s nimi nema robit.chapem,ze vam je neprijemne,ze sa nemozete umyt a oholit,ale doktor je doktor a je na to zvyknuty:)

bon bony

ja som sa tiez oholila ked som isla na stichy ved by som sa hanbila ist tam taka chlupata :D a uplne v pohode sa dalo oholit

Veronika 86

Barborka, este taka vec, neviem si predstavit mat ich neprelepene, ved to by mi podprsenka na tie stehy tlacila a potom by ma to rezalo. Ty sie to tiez neprelepovala?