Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

pipajs

Luxury
A kto teba operoval . Nemám ešte heslo do galerie. Už som poslala fotku asi v stredu emailom a už len čakam na heslo. neoperoval ťa Trška ?

Luxury

pipajs, dr. ti povie ze mozes nosit ake len chces, len aby sa ti nezaryvala kostica do prsnika, ma ti ho obreslovat. Ja nosim presne ten plavkovy strich. Tiez potrebujem kosic C alebo D. V Skiny maju sice 75B, ale su vacsie ako napr. v Intimissi a stacili mi. Potom mali len 80D alebo C, neviem, ale to uz mi bolo velke na obvode, kedze mne staci 70.

Luxury

Veronika86, ja som si jazvy /mam pod/ po stichoch prelepovala este 4 tyzdne kvoli podprsenke a nic sa mi nestalo. Ale nehnisali mi. Akurat dr.bol prekvapeny z toho.

pipajs

Zajtra bude 4 tyždne čo som po op. Chcela by som sa spýtať akú podprsenku by som si mohla kupiš po 6 tyždnoch ? Mohla by som si kúpiš aj takú čo má košíky a je bez kostíc? A mohla by byť aj s kosticami a s košíkmi ? Mohli by ste my poslač niekto nejaké fotky podprseniek ktoré ste si kupovali a kde? Páči sa mi aj plavkovy strih ale potrebovala by som až 75 c alebo D. Neviem či majú aj vačšie košiky.

barbora10

veronika

no oni ti tu masticku dali zrejme pre to,ze ti to uz hnisalo,lebo nam nedavali ziadnu masticku a ani nekazali nicim natierat.