Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

ja by som odpovedala,ale deticky nemam,ale urcite to bude stacit,mne to stacilo.a korki tusi mvarila uz na druhy den :D

martinka54

davidoff
dva tyzdne bude dobra doba. vidim, ze ti nikto neodpoveda, len sa tu baby vadia. ja som mala dceru prec 2 tyzdne a 5 dni tusim, ale ja som sa bala,lebo ja som mala problem s jednym prsnikom, preto som ju nechcela skor.

davidoff

no toto :( tak ja som čakatelka, tiež som sa na začiatku bála, ale už som v pohode,takže prečítam si a to je všetko ale k veci. Baby, čo máte po, mám dve malé detičky, bude mi stačiť dať ich na 2 týždne ku rodičom, bude mi stačiť takáto doba na to, aby som sa pozbierala z opky? Ako dlho vám trvalo, kým ste mohli napr. uvariť? Či ožehliť? Ďakujem za odpoveď. Dúfam že 2 týždne budú dosť, ale nie som si istá, budem mať rez pazuchou, takže tá bolesť bude asi väčšia, ale aj dlhšia? Ďakujem za odpoveď.

Tedy

ja si myslim,ze je uplne jedno,ci je niekto o niake levely vyssie,alebo nizsie,pretoze vsetky sme tu na JEDNEJ LODI...vsetkym sa jedna len a len o pekne prsia a o tom by malo byt aj toto forum!:)

silviklh

Tedy,aj mne nad nou rozum zastava...
dominique,ak to,preco sme o par levelov nizsie,je kvoli tomu,ze ty vies daco z oblasti práv,tak pre mna si zase ty tiez o par levelov nizsie,pretoze zase ty nevies nic z oblasti farmacie,liekov a zdrav.pomocok,tak ako ja!

Tedy

dominique,
citujem,,Niektore prispevky na moju problematiku nemaju uroven, je mi luto, ze som sem vobec pisala,..a oberaju ma vase reakcie o cas i energiu.,,

ja fakt nechapem,preco sem pises,pytas sa na nazor,lamentujes a lutujes sa,preco prave ja?...vsetko mas uz premyslene ako si pisala,tak naco sem prispievas a robis zlu atmosferu celemu foru?toto bolo jedno skvele diskusne forum,ktore mi pomohlo prekonat strach a su tu uzasne baby,ktore sa navzajom podporovali a pomahali si,aj teraz im este raz dakujem:)

mimka775

teda, baby, čo sa to tu deje? čítam a nestačím zatvoriť ústa, kašlime na to, podme sa zase baviť pekne, please, máme krásne prsia, tak sa tešme:-))a poradme ďalším, čo ich to ešte len čaká, nie?

korki

silviklh, lebo nie sme pravnicky a pod... a namiesto fanclub som napisala funclub. ale obe sme vedeli o com tocime. to si len pani dokonala nenechala zase ujst aby nas ponizila. ona je proste zasadnuta na "cervenove" baby. (to myslela ten fanclub, nas, co sme si dali prska robit u cervena) ale uz som to pochopila, je to ta zavist. aj ja by som v jej pripade takto reagovala a co prispevok, to jed...

bon bony, no je to krute, ale mas pravdu...

ale tiez si myslim, ze uz by sme mali prestat s tymito skriepkami, lebo fakt si neviem predstavit, ze sem nakukne nejaka nova a co tu neuvidi... sa hanbim...