Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

Nelina,dik tak to som zvedava,co bude hovorit:)))
davidoff...a v ktorom casaku je Adela,tak to ma trochu soklo???ale zase preco by sa nedala vylepsit,podla mna za chvilu pojdu na rad prsia:)

Nelina27

Tedy, podla mna ano, plavanie je vraj na prska dobre, len tie prve pocity budu asi vselijake, ja som mala taky divny pocit pri plavani trochu, ako keby mi bola koza na prsiach mala:-) ale poddalo sa to

Nelina27

davidoff, tie dva tyzdne by ti mali stacit a nezabudni si odfotit aj nostek, sme zvedave na vysledok ak nam ukazes potom:-) drzim palce nech ti to vsetko dopadne podla tvojich predstav
to s tou adelou fakt? ja som si odjakziva myslela ze je s tym svojim uz zmierena a je to jej znacka:-)

davidoff

barbora 10

ďakujem Ti :) Áno, na tej stránke väčšina z žien začali po tých dvoch týždňoch normálne fungovať, len boli opatrnejšie. Našťastie 2 týždne budú u starkých a potom keď prídu, manžel bude celé dni doma s nami, takže do škôlky ich bude nosiť on a poobede ich bude nosiť aj zo škôlky domov, takže to zvládnem. Dokonca keď som mu povedala, že bude chodiť do reštiky pre obedy, povedal, že jasné, že cez víkendy aj navarí :-)))) ako dobre, to budem chodiť na plastiku aj častejšie :DD Dnes som videla v časopise že aj ADELA BANÁŠOVÁ má nový nos, bola naplastike, viem že toto je diskusia o prsiach, to len tak aby ste vedeli, tie ktoré nevedia, lebo aj mne ide popri prsiach robiť nos pán doktor :DD A môj muž mi vždy hovoril, že keď už Adela si nedá operovať nos, na čo si ja idem hahahaha

barbora10

nelina

:)))

inak ja v robote hravam super mario bros
a dostala som sa uz do posledneho levelu,takze ja som so sebou spokojna:)

Nelina27

hej baby, zaujimave debaty, sa tu nieco deje aspon, okrem vyjadreni typu: trestny cin a obezita, co teda bolo riadne prehnane a uplne mimo, ja davam palec hore barborke, pise rozumne a k veci

co sa tyka fotiek v galerke, mne osobne vobec nevadi aj keby tam mal niekto 300 fotiek, ked je na co pozerat, mile rada si ich preklikam aj opatovne, je to super vidiet ako sa prska menili od operacie dlhsiu dobu... na druhej strane, niekto tam ma zopar fotiek, necudujem sa, ved pred operaciou celkom dobry zaklad a po opke cudesne kockate utvary na hrudi, no jasne ze tam uz dalsie fotky nepridava, aj ked bolo by zajimave vidiet co z toho po mesiacoh vzislo... mozno by sme potom spolocne poradili reopku alebo rovno zalobu na doktora, ved tu mame aj studovane pravnicky:-)

a dufam ze odbornik na level osobnosti mi napise v ktorom leveli som sa teraz ocitla, mozno v suterene:-)))

barbora10

bianca

napriklad v galerii petra ma od jezovitovej urobene krasne prsia,tie sa aj mne napriklad pacia:)

a vyber doktora je len na tebe.ak ta pani doktora naozaj presvedcila a nemas ziadne pochybnosti,tak jej treba verit,ze to co robi,je pre teba to najlepsie a ty budes s vysledkom spokojna.mas na vyber,tak si veberaj,dolezite je co si myslis ty,vyberaj podla svojho pocitu aj napriek tomu,ze ti mi tu budeme radit iny vyber doktora.ja by som ti tiez radsej ten tvoj plan radila otocit,ale ak si ty uz rozhodnuta tak drzim palce,aby si bola s prsiami spokojna!

a pozri si aj pegy a margaret a dorotu,tie maju tiez prsia od pani doktorky.

Bianca1236

ahoj carina, ja mam miernu nadvahu, koli roznym dovodom. bojujem s nou cely zivot a uz sa mi ju dari zvladat. ale utrpeli prsia, pretoze rapidnym schudnutim som presla z D na male C a aj to su len ked ich napracem do podprsenky, inak su uplne bez tvaru vygajdane, ako to ja volam, ako usi loveckeho psa. mne ide iba o to aby vyzerali tak ako ked si dam dobru podprsenku, aj bez nej. zvolila som si jezovitovu, pretoze doverujem aj ludom co mi ju doporucili, a mam zvoleny aj plan B, keby to nevyslo tak jej pojdem vysvetlit co mi vadi, pokial nebude suhlasit tak reoperaciu budem riesit u dr. Trsku, lebo jeho prace sa mi tiez lubia. inak sa cudujem ze niektore baby hovoria ze im jezovitova nechcela ukazat prace, mne sice tiez neukazala sama od seba, ale ked som naliehala tak mi odpovedala aj ukazala vsetko co som chcela. jedine co mi nesplnila je ze som si pytala recept na lieky proti bolesti, kedze ju dost zle znasam. ale na to som uz zvyknuta ze mi doktori neveria ze ma to ozaj boli. ale to ma nezastavi od zakroku. je pravda ze tunajsi negativny postoj voci jezovitovej mi nedal spat par noci, ale uvedomila som si ze aj ostatni doktori maju lepsie a horsie prace a ta jezovitova vraj robi zazobancov, no nemyslim si ze by sa jej nehali keby nerobi dobre. s jej personalom som tiez spokojna. takze uz len vyckat casu do operacie, sem tam sem nakuknut a hura na nove prsia :)