Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Kuki

ahoj, ja som mala pred deťmi pekné dvojky prsia, krásny tvar okrúhle, no po deťoch sú to nulky. Mám 28 rokov a čakám na svoj termín operácie. A čo sa týka Tvojich mier, ja mám tiež také miery ako Ty, meriam 171 cm a vážim 50kg a idem mať 350ml anatóm.

davidoff

Kuki

ahoj, ja som mala pred deťmi pekné dvojky prsia, krásny tvar okrúhle, no po deťoch sú to nulky. Mám 28 rokov a čakám na svoj termín operácie. A čo sa týka Tvojich mier, ja mám tiež také miery ako Ty, meriam 171 cm a vážim 50kg a idem mať 350ml anatóm.

kuki

ahoj baby. je lepšie ist na plastiku až po deťoch- počkat? Tie ktoré máte po deťoch koľko mate rokov ak sa smiem spýtať?

Nelina27

emili, ceny su rozne, podla toho kde a kto ta operuje ale pohybuju sa v rozmedzi cca 2200 - 3300 eur, zavisi aj od typu implantatov, anatomicke su drahsie ako okruhle... najmenej tusim platili u dr. Zabavnikovej na vychode, co viem zatial, ak sa nemylim:-)