Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

davidof

tema pre teba:)

www.omlazeni.cz

inak ja som mala v case operacie tiez dvojrocneho synceka a dva tyzdne mi vyhovovali na uplny oddych,ale to ze mi aj nadalej pomahal priatel a mamka,tak to bolo na nezaplatenie.ale urcite to zvladnes,len si este treba davat velky pozor a neprecenovat sa,lebo komplikacie naozaj nestoja za to.

barbora10

martinkaLO

tvoje prsia su nepochybne krasne urobene a velmi sa mi pacia a ak by si tu aj pisala,ze si s panom doktorm spokojna a chvalila jeho pracu,tak urcite mas na to dovod.ja proti doktorvi pridavkovi vobec nic nemam,to ze sem prispieva malo zien,ktore maju od neho prsia je skoda,lebo uprimne sa mi tvoje prsia od neho pacia a nepochybne by sa nasli aj tu zeny,ktore by sa chceli zverit do ruk prave jemu.utocila som viacmenej na ingridku,proti panovi doktorovi nemam absolutne nic.

a to ze som poslala do galerie vela fotiek,tak islo mi len o to,aby dievcata,ktore maju zaujem o zvacsenie prs,aby videli ako sa prsia od prvych dni od operacie menia a ako s odpstupom casu vyzeraju,pretoze mnohym to naozaj moze pomoct.urcite mi neslo o to,aby som ukazala,ze mam nove plavky,alebo v pozadi nove plastove okna slovaktual,ci prave vymalovanu stenu na zlto.nikde nie je stanoveny limit a nikdy mi liva neodpisala,ze uz do galerie prispievat nemozem.takze jedine komu to moze vadit,ze ma niekto v galerii viac fotiek,je ten,kto nema o to zaujem.mnohe dievcata sem pred operaciou pridu a su zvedave na galeriu,pretoze chu vidiet prace doktorov a mnohym prave galeria pomoze pri spravnom vybere doktora,tvare implantatov ci velkosti,ale svoje foto po operacii uz neposle.preco???ved aj oni nech teraz pomozu dalsim cakatelkam,tak ako aj im pomohli fotky inych dievcat.a teraz mi uprimne povedzte,ci je lepsie mat v galerii 150 fotiek s odstupom casu,na ktorych je vidiet ako sa tie prsia menili,ze ten tvar je krajsi po roku ako tyzden po operacii,ako vyzeraju prsia s postavou,alebo ake su zprofilu.myslim,ze je to lepsie mat v albume foto viac,ako ked ma niekto v albume fotky dve a aj to este s opuchom,neusadnene,neforemne,ale aj napriek tomu krasne,ale to uz nik nema sancu vidiet,lebo niekomu sme uz nasimi fotkami pomohli,ale on uz tu potrebu pomoct druhym nema.nikdy by ma nenapadlo,ze aj toto moze niekomu vadit:(

carina

bianka004
ked to mam dobre poznacene, davas si 450? Pocula som, ze dr. Jezovitova dava rada velke prsia, ja by som sa len chcela spytat aku mas asi postavu...

bon bony
mas nieco nove? chcela si sa nieco opytat doktora nie?

baby,
ja som si vas zapla asi po mesiaci, dnes to citam cele poobedie a teraz na vecer ste ma dostali do dobreho soku. este mam 4 mesiace do opky, tak ja neviem ci si nedam pauzu...(od citania) aby som nemyslela na somariny. viem, ze su aj rizika ale pri ktorej operacii nie. tie posledne strany ma za to ale dost deprimovali
nehadajte sa, nie je to tu na to :(

davidoff

mimka775
ďakujem za info, aj my máme živého čertíka doma a kedy si bola na opke Ty? Keď ešte nevysávaš :DD

mimka775

davidoff

myslím, že tie dva týždne by mali stačiť, záleží na tom, ako sa budeš cítiť, ja mám tiež 2 ročného drobca, straaaašne živého, bol 5 dní u mojej maminy a potom sa dovalil domov:-)))), mám ešte 14 ročnú dcéru, tak doobeda sa staral tatino, poobede dcéra, ide hlavne o to, aby ma nekopol, nevrážal do mna, je dosť ťažký, takže žiadne dvíhanie, žiadne naťahovanie...variť som zvádla asi po týždni, ale tiež nadrapovať sa s velkými plnými hrncami by sme nemali a ešte nevysávam:-)))) po tolkých rokoch haha

martinaLO

davidoff
ja mam deticky presne vo veku ako ty,2 tyzdne bohato stacia ak pojde vsetko hladko:-)
a ja sa pridavam ku fanclubu dr. Pridavku a nebudem tu vypisovat ake ich robi uzasne a prirodzene,lebo to si mysli tu kazda o svojich..a nie som jedina ktora ich ma od neho co poznam..len tu proste neprispievaju...
a na margo dominique,ste ju tu ziadali aby napisala ako to dopadne,ona to urobila a co z toho vsetkeho vzniklo sa nestiham divit:-)
pekny vecer

martinka54

davidoff
to vobec nepoznam. pamatam si, ze som sa pytala doktora ci si mam kupit nieco na jazvy, ale vravel, ze mi netreba, ze to je zbytocne :-)

davidoff

Tedy

Ďakujem,už myslím len a len pozitívne a veeeeeľmi sa na to teším, sú aj obavy, jasné že hej, ale tá radosť je omnoho silnejšia a mne naraz idú robiť aj prsia aj celkovú rhinoplastiku nosa, takže to bude 2v1 :DDD Musím to za 2 týždne zvládnuť, lebo môj Šimonko je mamina riť :))

Tedy

davidoff,
tazko povedat ako to budes zvladat,je to dost individualne,ale vacsinou 2 tyzdne je akurat,moja dcera bola fit asi do tyzda,niekto za 2 tyzdne,zalezi od vysledku opky,ci bude vsetko ok.,ale musis mysliet pozitivne,takze ja verim,ze dva tyzdne su uplne v pohode:)
vela stastia

davidoff

martinka54

ďakujem :) malý synček má 2 rôčky, ten bude u starkých a dcérka bude mať 5 rôčkov, tú zvládne aj manžel. A ešte sa Ťa chcem opýtať včera mi prišli tie Epiderm - silikónový plátok čo sa lepí na jazvy, len sa mi to zdá také suché, netreba to aj mastiť, stačí mi priliepať tie epiderm plátky? Majú tam aj Xeragel - silikónový gél, nemám si radšej aj ten objednať? Ty si si tie jazvy ako natierala. Viem že mi to všetko aj pán doktor povie, ale chcem to mať v predstihu.