martinkaLO
tvoje prsia su nepochybne krasne urobene a velmi sa mi pacia a ak by si tu aj pisala,ze si s panom doktorm spokojna a chvalila jeho pracu,tak urcite mas na to dovod.ja proti doktorvi pridavkovi vobec nic nemam,to ze sem prispieva malo zien,ktore maju od neho prsia je skoda,lebo uprimne sa mi tvoje prsia od neho pacia a nepochybne by sa nasli aj tu zeny,ktore by sa chceli zverit do ruk prave jemu.utocila som viacmenej na ingridku,proti panovi doktorovi nemam absolutne nic.
a to ze som poslala do galerie vela fotiek,tak islo mi len o to,aby dievcata,ktore maju zaujem o zvacsenie prs,aby videli ako sa prsia od prvych dni od operacie menia a ako s odpstupom casu vyzeraju,pretoze mnohym to naozaj moze pomoct.urcite mi neslo o to,aby som ukazala,ze mam nove plavky,alebo v pozadi nove plastove okna slovaktual,ci prave vymalovanu stenu na zlto.nikde nie je stanoveny limit a nikdy mi liva neodpisala,ze uz do galerie prispievat nemozem.takze jedine komu to moze vadit,ze ma niekto v galerii viac fotiek,je ten,kto nema o to zaujem.mnohe dievcata sem pred operaciou pridu a su zvedave na galeriu,pretoze chu vidiet prace doktorov a mnohym prave galeria pomoze pri spravnom vybere doktora,tvare implantatov ci velkosti,ale svoje foto po operacii uz neposle.preco???ved aj oni nech teraz pomozu dalsim cakatelkam,tak ako aj im pomohli fotky inych dievcat.a teraz mi uprimne povedzte,ci je lepsie mat v galerii 150 fotiek s odstupom casu,na ktorych je vidiet ako sa tie prsia menili,ze ten tvar je krajsi po roku ako tyzden po operacii,ako vyzeraju prsia s postavou,alebo ake su zprofilu.myslim,ze je to lepsie mat v albume foto viac,ako ked ma niekto v albume fotky dve a aj to este s opuchom,neusadnene,neforemne,ale aj napriek tomu krasne,ale to uz nik nema sancu vidiet,lebo niekomu sme uz nasimi fotkami pomohli,ale on uz tu potrebu pomoct druhym nema.nikdy by ma nenapadlo,ze aj toto moze niekomu vadit:(