Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sisa20

no baby tak ja som uz asi 6 tyzdnov po operacii a u mna nastali take komplikacie ze mi museli vybrat jeden implantat je to pre mna velmi tazke lebo novy mi daju az v oktobri...nechcem vas tymto strasit pretoze som aj tak rada ze raz budem mat tie moje vysnivane prsia, ale velmi by mi pomohlo ak by sa nasiel niekto kto si mozno prezil to co ja alebo aspon pozna niekoho takeho...

repka

veronika

no dnes mi je uz o nieco lepsie :) ...alebo som si uz zvykla na bolest :)))

petrusa
no to je strasne maly rozdiel, daj si tie vacsie podla mna :)

petrusa

ahojte,
som tu nova na tejto vasej stranke...precitala som si mnozstvo vasich prispevkov.. aj ja idem na prsia 27.augusta k panovi Cervenovi do Pezinka... stale sa vsak neviem rozhodnut pre velkost....studujem tanec a o to tazsie sa mi rozoduje..odporucil mi 300-325 ml, no vsak bojim sa ze budu prilis velke a ze mi budu pri tancovani zavadzat..no ked uz idem investovat do toho tolko penazi zaroven by som chvela nech to nejak aj vyzera:(
neveim sa rozhodnut poradte mi a zaroven prosim ak by ste vedeli mi poslat mail.. na tu pani co jej treba zaslat fotky aby som mohla vidiet vase fotky...Dakujem vam velmi pekne za radu..

Veronika 86

Repka, dvihaj ruky dokial sa ti da..to citis pokial mozes, nie nasilu..a pas si uvolni ked ti velmi tlaci na tie rezy, lebo aj mna tlacilo a neuvolnila som a potom som mala tie rany problemove na kraji a doteraz si to repikujem, lebo to nemam este zahojene..

Veronika 86

Repka
mala som na mysli to, ze ja som mala bolesti dost dlho, jazvy sa mi hoja zle a este aj teraz mam niekedy bolesti :) takze preto nie najlepsi pripad..je vela dievcat, ktore nemaju taketo problemy :) Ja som mala vkladane pod pazuchami, 325ml, okruhle.. :)

bianca003

baby ja neviem ,ale ja sa cez den cítim tak super ako by som ani na opke nebola :) len ráno je človek taký stuhnutý s toho spania na chrbte :)

repka

veronika

ja mam panadol teraz - neviem ci je to dost silne, ale operovali ma vo stvrtok a do prevazu som myslela ze zomriem a teraz ma boli o nieco menej, ale tlak citim strasny... prelievanie som citila len kusok vlavo, ale aj to bolo dost neprijemne :( ... ale napriklad aj teraz si nemozem zobrat od 8 rana od bolesti, lebo mi je na vracanie strasne..
a preco si nebola ten najlepsi pripad? ake mas ty vlastne vkladane?