Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Lucia dik :) uvidim kedy dostanem teraz mala by som tak v nedelu az stvrtok ale stalo sa mi napr minuly mesiac ze mi prisla az po 39 dnoch to sa mi este nestalo.len dvakrat po 35..som 14 mesiacov po porode neviem ci to nebude tym lebo predtym som mavala tak 28-32..a termin operacie mam na 5.9..nerada by som ho presuvala :-/...cize mam pockat teraz ako dostanem menstruaciu a tie tabletky kedy zacat brat kolko dni po menstruacii alebo prednou??tak aby som ju 5.9 nemala..ja som uz z toho jelen:D v letaku to ale asi bude popisane ...

Lucia2

Diamond26
Tie tabletky na oddialenie - norethisteron a pod. je vraj zbytočne brať v čase operácie a par dni pred operáciou. Pretože to ti zastavi iba krvacanie ale neovplyvni to dianie v tele. Ty to maš vlastne dostať a maš to v sebe a ta väčšia krvacavosť počas operácie z rany bude taka ista akokeby si mala manzes. Takto nejako to vysvetloval dr kamaratke ktora bola u dr Fabryho. Lepšie je si posunuť ak to vychadza v deň operácie menzes mesiac dopredu a ukončiť branie tabletiek tak aby vam prišla men. asi dva týždne pred operáciou.
Ja som to takto spravila pri operácii nosa