Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Repka
gratulujem :) no musis to vydrzat, mna to napr.bolelo najviac na 3.a 4.den, ale to prejde, len vela sily a trpezlivosti!!!

Lucia2

Diamond26
teraz možeš dostať kludne. A začiatkom augusta približne v tom termine ako maš znova dostať začni brať tabletky podla navodu (norethisteron som iba mala vždy). Maju sa brať minim. 3-5 dni pred ale ak nevieš presne kedy maš dostať tak ich môžeš brať približne v tom čase ako maš dostať a ak to bude aj 7 dni pred to nevadi lebo tie 3-5 dni to je minimalne. A uživaj ich 2x denne pokiaľ potrebuješ oddialiť. Ak ti menzes vychadza na začiatok septembra a hrozi že to bude prave v deň op. tak tabletky prestaneš brať nejako v strede augusta a do troch dni dostaneš menzes a na deň op už nie až niekedy s strede septembra.
Tak snaď z tohoto môjho vysvetlovania niečo pochopiíš :-)

naima21

mam otazku baby, som mesiac po op a na ramenach sa mi asi pred dvoma tyzdnami vyhodili normalne ako keby pubertiacke pupaky, pricom tam som ich v zivote nemala. stalo sa to niektorej z vas?

zonda

maminka,

ty si 8 tyzdnov po, nie 8 mesiacov, vsak? Tiez som dlho v tej pooperacnej podprde spavala, dokonca aj 3 mesiace po operacii mi bolo neprijemne spat bez nej, az potom som si nejako zvykla. Dlho mi bolo neprijemne mat aj len tricko bez podprsenky. Ak mas zvlastne pocity po 8 tyzdnoch, je to uplne v poriadku. To pobolievanie urcite neznamena, ze by sa nieco stalo. Mna aj po 4 mesiacoch zrazu zacalo 2-3 dni pobolievat, potom to preslo. Doktor mi povedal ze je to v poriadku, ta jazva okolo implantatu sa vraj este stale tvori, pracuje a teda sa aj rôzne stahuje, a preto to moze pobolievat z casu na cas.

maminka81

ahojte babulky, gratulujem novým prsaticam... a verte že sa Vám to po operácii šuchne ako voda...

niektora ste sa pýtali že kedy môžete spať na boku..no mne už pri výbere štichov (BB) vravel dr že už možem pomali začat a ja spim od 3týždnou v pohode na boku...

a po 6 týždnoch som už začala spať aj na bruchu..

ide sa Vás baby čo ste dlhšie po, ja som 8 mesiacov po, a asi pred týždňom som až začala spavať bez tej pooperačnej...ja viemže ju už nemusime mať po 6t, ale ja som sa v nej bezpečnejšie cítila.... idem sa spýtať vás..ake mate pocity spania bez pooperacnej podprdy? :)

mna dnes nejak bolia prsia akoby som mala svalovicu...neviem prečo..ale môže to byť aj tým že som chora...

bianca003

repka
ja ho mám zapnutý na doraz čiže asi nie, ale od včera mi už ide na nervy :) chvalabohu, že nie su aspon teras horúčavy aj ked toto počasie skôr pripomína jesen...
Korki v pondelok idem na stehy tak dúfam že už nebudem musiet :)

korki

repka, gratulujem
drz sa... jasne, ze kazdu to bolelo, ale aj prebolelo.

bianca, mne ten pas dali dolu pri stehoch, ale moze sa stat, ze ti povie, ze na noc este dat. to on uvidi, podla toho ako sa usadili... mne netrebalo uz ani na noc...