Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Repka
to je urcite individualne, ja som citila bolest ked som sa chcela sama zdvihnut a to nalievanie prsnikov citim aj dnes ked sa dviham z postele..No so mnou to bolo tak, ze ja som mala najhorsie dni praveze na ten 3.a 4.den, ulava prisla az tak po 6.dni..bohuzial som nebola ten najlepsi pripad :) Ake beries lieky?

repka

veronika
ani nestras :) ... tak ja sa aj zdvihnem, ale musim sa odvazovat na to dlho a potom zapajat brucho ...
a tiez neviem poriadne vystiet chrbat.. chodim ako kvaka zhrbena...
..ale tak taku kus ulavu si uz citila po tych 4 dnoch ? ci ani nie?

Veronika 86

Repka
:) to je normalne, aj mne sa blbo dychalo prvy tyzden, to postupne prejde.. no ja som sa bez pomoci nevedela zdvihnut z postele prve 3 tyzdne!!!!

repka

veronika86

no mna teraz viac ako boli ledva dycham :) .. a z liekov od bolesti alebo neviem z coho mi je riadne zle :( ...
.. no ved ja uz len cakam nech prejdu tieto prve dni, lebo ja sa aj 20 minut z postele dviham :)) - alebo ma niekto iny dviha :)) ...

davidoff

baby a čo tie epiderm silikónové plátky na jazvy NIKTO NIČ??? žiadne skúsenosti? nik to z vás nepoužíval?

maminka81

zonda - ano pomylila som sa som 8týždňov len :))) ale aj tak mam dnes nejake prsia ťažke... a asi si dam aj na noc tu pooperačnu podprdu radšej...

inak ja som aj behala cely den doma včera bez podprdy iba v tričku tak možno aj z toho :x

silviklh

naima,ja mam tiez a to som vyse dva mesiace po..mala so maj na tvari,uy som sa dako preliecila,ale stale to nieje ono no a na ramenach a chrbte mam stale...som vlastne presne 9 tyzdnov po

Veronika 86

Naima21, vela z nas tu spominali, ze sa vyhodili, aj ja mam teraz este na chrbte take vyrazky, co ja som nikdy nemala! Takze len trpezlivost :(

Veronika 86

Bianca003
to ti povie doktor, ale ja som musela ten pas nosit este tyzden a pol po stehoch. Ale uvidis co ti povie..mne to rychlo preslo ;)