Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

lili, jednoznacne flector rapid... len ten mi zabral... alebo su este aj nejake kvapky, ze tramal, alebo tramabene... no vobec neviem, tie som nemala, len sa tu spominali... ale tusim tieto su len na recept...
drz sa...

petrusa

Lili
Tak dufam ze sa dostanem do galerii co skoro i ked nvm ako.. Nvms mi nahodou aj ty povedat??? Vraj treba poslaz svoju fotku pred na nejaky mail ...
Rada by som videla tie tvoje bo ked si taka drobnunka ako vyzeraju 350 bo ja uz teraz 100% viem ze si dam 300 uvidim ci 325 ale to asi nie :/ uvidim este...
Dakujem ti velmi pekne

lili40

Petrusa, ja som 165cm vysoká a tiež útla, mám prsia 350ml a nie sú vôbec veľké / základ som nemala žiadny, pozri v galerii/.Nemusíš sa veľkosti báť.

lili40

Poraďte mi, čo vám zaberalo od bolesti? Ja som skúšala panadol, ibalgin aj novalgin, no akosi úľava neprichádza. Ešte je to dosť čerstvé, dúfam, že to bude stále lepšie.Neviem, či to pichanie nespôsobujú hormony,keďže som vysadila antikoncepciu, je to dosť nepríjemné.

lili40

Repka ahoj, ja ťa čakám na facebooku, ale asi Ivka ešte nebola na internete, tak nás nenašla. Čítam, že aj tebe je ešte dosť blbo, ja sa cítim mizerne. a to už od štvrtku je štvrtý deň, stále mi je zle, ide mi roztrhať hruď, mám hrozné tlaky, pichanie.

Zuleko

Petrusa
No mne sa ešte máli,mohli byť aj väčšie:-)Ja mám 170 cm,52 kíl,pod prsiami 70 cez som mala pred op 83 teraz mam 91-92 a operovali ma v CHirmed-Košice
pán doktor Kačmár:-)

petrusa

Zuleko
Videla som foto su krasne kto ti ich robil???
A este raz kolkatky su to a ake mas miery( pred a po)??? Bo ja by som nemohla mat take pre mna by bolo velke :( ale su krasne jeziiis ja sa tak tedim uz ns tie moje :))))

petrusa

Veronika 86
Faaakt??? A nemas to velke ked si taka malicka:) tak super!!ak mas aj ty foto nedalo by sa poslat??to mame ppdobny obvod cez prsia 82-83... No tak zvazim aj 325 no uvidim

Zuleko
No tesim sa idem to pozriet

Baby ste zlate tato stranka je uzastna!!! Strasne pomoze cloveku !!!

Veronika 86

Petrusa
nemusis sa obavat ani tych 325ml, ja mam len 163cm, 48kg, cez prsia som mala 82cm a mam 325ml a nie je to vela, je to akurat :)