Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petrusa

Zuleko
a myslis ze mi to nebude pri tancovani vadit..pretoze studujem tanec som profesionalna tanecnicka..a bojim sa ze to bud moj chrbat alebo celkvo ja nezvaldem.ze ma bude boliet chrbat a tak...vies co myslim??? no as si teda dam tie 300ml menej teda urcite nie!!!
a ako by som si pozrela tie tvoje prsia...mas ich pofotene?? ako sa dotanem na ne???

Zuleko

Petrusa
Ja som ešte nižšia od teba mám 170cm, 52 kíl pred operáciou som mala cez prsia presne ako ty 83..a mám 390 VP,nagor, a vôbec to nieje veľa.Teraz mám po OP 91-92.Ak ti môžem poradiť daj si určite 325.To budeš mať akurát k postave,menej si nedávaj budeš ľutovat.

petrusa

Zuleko

no tak mam 173cm a 56-57kil.. obvod prs mam 83cm povedal dr.ze po oper budem mat 90-91 a mylsim ze to je dost vela:(
bojim sa tych 300ml preto som uvazivla aj nad 280
tancujem a mam ulty driek a nechcem vyzerat mohutne:( no baby neveim co robit

petrusa

Zuleko

no tak mam 173cm a 56-57kil.. obvod prs mam 83cm povedal dr.ze po oper budem mat 90-91 a mylsim ze to je dost vela:(
bojim sa tych 300ml preto som uvazivla aj nad 280
tancujem a mam ulty driek a nechcem vyzerat mohutne:( no baby neveim co robit

pipajs

Sisa 20
Ak sa ta môžem opýtať kto ťa operoval a kde? To my je veľmi lúto , ako to dopadlo. A mohla by si napísať z akého dôvodu ti ho majú vybrať ak sa ti chce o tom rozprávať.

Zuleko

Petrusa
tak ako hovorila repka ten rozdiel medzi 300-325 je takmer žiadny..preto na tvojom mieste ak ti povolil 325 tak si daj 325..poprípade napíš svoju výšku a miery ake máš teraz.