Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Tie co mate uz deti ..dam vam taku otazku ..Co je horsie porod alebo plasticka operacia prs ??..lebo ja si stale hovorim ze ked som prezila porod tak aj opku musim aj ked ma to caka ked vsetko bude ok az za 2 mesiace :-)

petrusa

Zuleko
tak posli a ja ti potom tiez poslem a musim aj sem posalt ale nvm este ako a na aky mail

ak niekto viete ako sa dostat do galerii a kde posalt foto prosim dajte mi vediet
dakujeem

petrusa

Zuelko
waaa tak to patrisk tym stastnejsim..... ked ziadne bolesti no ja v oktobri zacinam skolu a musim byt fit..a na operaciu idem az 27.august!!!
musim si to posunut aspon o tyzden dopredu dufam ze sa to bude dat...lebo sa bojim ze to v skole nezvladnem..tak super 4 mesaice a uz si v podstate 100%... poslala si uz foto???

Zuleko

Petrusa
Ja som napr.bolesti nemala žiadne,nebrala som ani lieky..samozreme ,že tlaky na prsia boli..ale to pominie..zo dňa na deň je to lepšie a lepšie,no prvých 6 týždňov určite nebudeš môcť tancovať až po tých 6 a tiež začínať pomaly..ja som teraz 4 mesiace po a už cvičím v posielke všetko..ale väčšinou ten prvý-druhý týždeň sú také tahšie potom je to už v pohode.

petrusa

Zuleko
ok tak super to by mi velmi pomohlo keby som videla teba pred aj po...bo si este chudcia odomna:)petrusa16@azet.sk

a za kolko myslis ze budem taka ze uplne v pohodicke ..taka ze hned tancovant..je to take individualne?? ci cca do mesiaca dvoch??? a tie bolesti teda pominu..no tak fajn nebojim sa ani tak bolesti ako tej velkosti..ze budem taka velmi...no umela a mohutna hore... no uvidim...ale tesim sa strasne...:)

petrusa

Zuleko
ok tak super to by mi velmi pomohlo keby som videla teba pred aj po...bo si este chudcia odomna:)petrusa16@azet.sk

a za kolko myslis ze budem taka ze uplne v pohodicke ..taka ze hned tancovant..je to take individualne?? ci cca do mesiaca dvoch??? a tie bolesti teda pominu..no tak fajn nebojim sa ani tak bolesti ako tej velkosti..ze budem taka velmi...no umela a mohutna hore... no uvidim...ale tesim sa strasne...:)

petrusa

Zuleko

Zuleko

Leus
Absolútne sa nevlnia a ani nič sa s nimi nedeje..chvala bohu:-)

Petrusa
Môžem ti zaslať na mail,aby si videla a mala predstavu..v galérke tu ešte niesom:-)A vravím ak ti povolil 325ml daj si 325 tam medzi 300 a 325 nieje skoro žiadny rozdiel..samozrejme,že si budeš musieť zvyknúť na prsia a zo začiatku ťa bude bolieť chrbát..ale to nemá žiadnu súvisloť s tým či si dáš 300 alebo 325,chrbát ta tak či tak trošku zo začiatku bude pobolievať..