Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

nebudem nic robit :)
... ale to je take, ze oni su mozno zvyknuti, ale my mame kazda taky subjektivny pocit :))) sa budem aj tak hanbit ako pes :))))

Veronika 86

Repka :) jooj to asi kazda z nas mala take pocity, neoholena, neumyta, ale ako hovoris, su zvyknuti ;) A ja som si myslela, ze aka zarastena budem,ale nebolo to az take strasne ako som cakala :D

repka

veronika

hej,hej.. tak dobre potom... ja trpezlivo pockam do stehov :) ... a bude to dobry trapas, tak vyse tyzdna sa neumyt, ale hadam su uz zvyknuti :))) .. a este v piatok ci kedy maju prist horucavy :)

repka

nelina
a vlastne tie - neviem uz ako to nazvat - rezy pod pazuchou si mam aj preliepat do vyberania stehov, alebo nechat tak?

Veronika 86

Petrusa
no nie je to velke, zo zaciatku aj bolo, ale to sa pekne casom usadi a teraz je to v pohode, takze pri tvojej vyske by to malo byt tiez OK :) foto poslem;)
Lili40
Aj mne inac zabral najlepsie Flector rapid,ale ten je na predpis, ma aj protizapalove ucinky

Nelina27

lili, repka ja som tiez brala flector rapid, na striedacku s tramalom tabletami ale tie su len na predpis, vydrzte dievcata, ten prvy tyzden je najhorsi, potom to uz bude len lepsie a bude to stat za to:-)
petrusa, ja by som na tvojom mieste isla do tych 300 ml ked nechces ten strop co ti doktor navrhol, nad tymi 280 ani neuvazuj, tvoje miery su urcite na viac:-)
a do galerky sa dostanes ked poles svoje foto prs, staci bez hlavy na e.uhrinova@gmail.com a dostanes instrukcie co dalej... potom len budes mat nad cim rozmyslat:-)
sisa, tak to ma velmi mrzi ze sa ti to skomplikovalo, uz len vydrzat do jesene a neboj sa budes ok aj prska budu krasne obidve... ja nepoznam nikoho co mal podobny problem tak ti neviem poradit ale ak nam mozes napisat nejake podrobnosti k tomu, co sa stalo s tym implosom a ako sa ti to prejavilo tak asi budeme vediet viac

repka

lili

aj ja cakam cely cas na fb :)(keby si mi napisala tvoje meno na cucko666@azet.sk )
..no mne bolo blbo, aj ma to bolelo riadne a dnes mi je uz omnoho lepsie... proti bolesti som brala len paralen - bolelo sice aj tak, ale menej... a teraz napr. som uz nemala od druhej nic proti bolesti a je mi celkom dobre...
..len v noci je to zle.. stale na chrbte ma boli chrbat uz a ani pocas dna sa neviem poriadne vystriet... a ked sa zobudim v noci, tak sa minimalne 10 minut dviham z postele... a obcas citim tiez pichanie, ale tlak uz menej.. a ten pas ma nejako tlaci pod pazuchami :) - sa bojim na tie rezy co to spravi...