Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

sisa a ako si na to prisla ze je daco zle? ako sa implantat spraval? ako sa to vlastne prejavilo? napis ak ta to neobtazuje

sisa20

pipajs my sme spolu lezali na izbe :D
no urcite nelutujem to ze som isla do toho ale neratala som s takymito komplikaciami...implantat uz namam skoro dva tyzdne je to velmi tazke a to som este ani nezacala pracovat a chodit denne medzi ludi...stale musim nosit vypchavky...a na kupalisko mozem zabudnut...vyskytla sa mi vnutri bakteria s nazvom zlaty stafilokok chcem podotknut ze to nieje chyba doktora tym som si ista preto ze ta bakteria je uplne vsade...v jedle na pokozke aj v sliznici a nakolko je imunita pocas narkozy oslabena moze sa to skoncit aj takto...upokojuje ma to ze sa to da napravit

repka

veronika

aale.. tak ja si aj kus srandu robim, zasa az tak dramaticky to neberiem.. :)) .. sa skor bojim aby sa mi vsetko dobre zahojilo a bolo ok :)

repka

veronika
:DDD
no ja sa na neho mozem sustredit, ale ak sa on bude sustredit na moje chlpy a smrad, tak to bude trapas :DDD

Veronika 86

Repka
ked sa pozries na toho mladeho, hned zabudnes, ze si neoholena a neumyta, on ma taky sarm, ze len na neho sa budes sustredit hahahah :D

repka

nelina

no.. uz potom asi nic nespravim :)))
.. ale tak zasa az taky kriticky trapas to hadam nebude... :))))
ci? :D