Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Vivien123

Ahoj baby, vsimli ste si niektora v brozurke Eurosilicone, ze implantaty vysoky profil su 85% vyplnene, a stredny profil 100% vyplnene. Neviete aky to ma vyznam 'v praxi' :D Dakujem

diamond26

Ahoj qala:) Ja som bola v ULK na konzultacii u dr Gubu a uz mam aj termin operacie...ty ides tiez ku Gubovi ?:)

mimka775

diamond 26

no poviem, pravdu, ja som rodila aj normálne, aj cisárskym a tie bolesti po tom som mala ako peklo, ale tu som si povedala prvé dva dni, že radšej rodiť, ale to prejde a potom je lepšie a lepšie zo dna na den, ale takých 5 dní je to bolestivé hlavne pri pohybe, ked sa chceš postaviť a tak....ale analgetika mi zaberali celkom dobre, takže tak. Ale teraz, keby som sa mala rozhodnúť, tak idem do toho zase:-)

bianca003

sisa20
aj ja Ti držím palce, aby sa ti to všetko dalo do poriadku a mohla sa znova tešit musela si si vela vytrpiet:(

qala

Dobry den akurat som objavila tuto diskusiu ja sa tiez chystam na operaciu zajtra sa idem objednat na konzultaciu do ULK. Mate s nimi niekto skusenosti?
Dakujem :)

sisa20

nelina dakujem....jasne ze najprv som bola uplne hotova z toho ale naozaj kazdi sa ma snazi podrzat...a s tymi liekmi mas pravdu asi to tak spravia...

Nelina27

sisa, tak silno drzim palce a uvidis ze uz to bude ok, aj potom po opke ti daju urcite nejake lieky navyse aby sa to nezopakovalo a budes stastna prsatica. super ze teraz z toho nerobis tragediu, proste rizika su vsade a pri vsetkom, drz sa!

sisa20

nie urcite ma to neotravuje...proste som bola na stehoch po dvoch tyzdnoch od op a rana na konci sa nechcela hojit...stale mi z tade vytekala taka stara krv mala som vnutri nejaku zrazeninu ktora musela ist von...dr. mi tam nehal stehy asi o tyzden mi ich vybral stale mi to ale vytekalo tak mi z tade vytlacal krv a prevezoval...asi na 4. tyzden som isla na kontrolu rana na konci zrastena lenze velke bolesti som mala pod pazou aj bok pri prsniku ma bolel aj zvysenu teplotu na 37.9 som mala...doktorovy sa ta zrastena rana nezdala tak to nastrihol a z tade vyslo tolko tekutiny ze som sa hned rozplakala lebo som vedela ako to bude pokracovat...tak hned na druhy den interne, odbery a presne mesiac po prevej operaci nasledovala druha :( proste niesom nahnevana ani na doktora lebo prsia boli krane a viem ze robi svoju robotu dobre...stava sa to aj ked som neratala ze to budem prave ja...no a teraz musim cakat kym sa to prehoji cele aj znutra vsetko sa musi dat do povodneho stavu a dufam ze na druhy krat to bude vsetko v poriadku