Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lili40

Vivien123, tie implantáty Eurosilicone vysoký profil- asi dávajú takým veľmi plochým žienkam, ako som ja /tam je výplň 85%, aby to nevyzeralo ako dve gule/, ten stredný profil je skôr pre žienky, ktoré už majú nejaký základ.Aspoň si myslím.
Ďakujem za radu -tie lieky skúsim, už mi je lepšie, dnes je 5 deň po operácii, hádam bude dobre. Držte sa všetky, stojí to za to!

bianca003

no tak ešte nikdy som nemala také potešenie zo sprchovania ako dnes :))) konečne mám po stehoch a chcem povedať,že som sa tam odviezla sama a to nemám ani automat:) takže nie vždy je rekonvalescencia a pohybová schopnosť spod pazuchy horšia :)) dnes pošlem aj fotky Livke

sisa20

leus kazdy clovek ma tuto bakteriu na pokozke aj na sliznici, nachadza sa v mase dokonca aj v zmrzline a aj v inych potravinach...pri kazdej anesteze je imunita cloveka oslabena...a vobec si nerob stres taketo pripady su ojedinele ved vidis ze som tu asi jedina kto ma takuto skusenost...inak dakujem baby za podporu:)

zonda

kuki,

velka vacsina plastickych chirurgov v SR rez spod pazuchy nerobi, preto je irelevantne vobec nad tym premyslat, ktory je lepsi. A ak sa dostanes k lekarovi, ktory robi oba sposoby vkladania, ten ti zasa poradi individualne, co je pre teba vhodnejsie. Preto otazka je polozena nespravne, ani jeden rez nie je lepsi generalne. Ja ti mozem povedat, preco bol pre mna lepsi rez pazuchou, ale tazko ti odpovedat, ktory rez je lepsi pre Teba. To ti uz poradi lekar :-)

leus

uvazujem nad tym infektom po OP, si myslim zeby bakterie nemali sancu keby nebola oslabena imunita...myslim si, ze pred takymto zakrokom treba brat vyzivove doplnky na jej posilnenie

bianca003

kuki
ak je prsník dosť velký a má prsnú ryhu tak sa to tam schová ale ked ležíš na chrbte tak to vidno a ide aj o to či sa tam chirurg presne aj trafí lebo niekedy sú tie jazvy po operácii mimo prsnej ryhy a to bud su nízko alebo vysoko
je to velmi individuálne ... oba spôsoby majú svoje zástankine ,ja som sa rozhodla pod pazuchou a velmi mi v tom pomohla naša galéria ,na operáciu som sa pripravovala rok a stále som zhánala info a myslím že som sa rozhodla správne ... prajem veľa štastia :) určite sa rozhodneš správne...

leus

kuki
kazdy ma na to iny nazor, vravia ze pod prsom rez ked je menej boli, zasa tie co maju pod pazuchou tak vravia ze je ich menej vidno, ak mas nabeh na keloidy tak to mas jedno, bude vidiet aj tam aj tam...