Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Vivien123

Lili40

Dakujem. ja som si tiez nieco take myslela, ze by tie 85% nemuseli posobit az tak moc 'nabite' :) Sa rozhodujem aky profil, a vobec neviem. Som si myslela ze tie 85% budu mat tu vypln taku flexibilnejsiu. Ale skusim to radsej este niekde vyzistit.

davidoff

adadka

ahaaaaaa, no tak to áno. Aj moje kamošky vysadili antikoncepciu a hneď sa im aj zmenšili prsia :(
Ale máš ich krásne, mala si svoj pekný tvar-základ, tak keď sa Ti vyplnili, máš ich krásne tvarom, aj ja by som mala mať podobné, tiež mám maličké ale tvar pekný taký okrúhly tak hádam výsledok bude tiež pekný. Ja tomu verím a veľmi sa teším keď budem prsatica :) To bude živooooooot s plnou hruďou :)

adadka

davidoff,

no tie fotky "pred" boli robené ešte počas užívania antikoncepcie. A ked som ju vysadila, neostalo mi nič.

davidoff

bianca003

aj ja mám dcérku a ide mať 5 rokov :)))))) Aj ona mi určite bude pomáhať, ona mi už aj teraz. Ešte mám 2-ročného synčeka, ten bude u starkých prvé 2 týždne, ale dcérka mi veru aj pomôže. No to je super a čo sa týka svokry, ja mám super svokru a keď som jej povedala, že idem na plastiku, že si idem dať urobiť nos (o prsiach že mi idú tiež robiť som jej nechcela hneď povedať) a ona že: "A prsia si nedáš spraviť??" no skoro som odpadla aj s manželom, tak potom som jej povedala že si idem dať spraviť obidvojo naraz a schvaľuje to :)

davidoff

adadka

áno? sranda. Inak som si pozerala tvoje fotky, ty si mala pekné prsia aj pred OP. Teraz ich máš ale nádherné, aj ja si to tak predstavujem :)

bianca003

davidoff
Ďakujem ,určite super budeš aj ty zvládať mne ináč velmi pomohla moja 5ročná dcérka kedže bol manžel do večera v práci ona mi všetko podala ba dokonca prve 4dni mi pomohla aj vstať z postele no proste POKLAD môj :)aj pri obliekaní mi pomohla ked som sa zasekla v tričku:) to bola sranda normálne ...no a najvačšia skúška odvahy bola pre mna návšteva svokry ,mna pustili v piatok domov a ona si príde na návštevu v sobotu :) tak som sa zamaskovala do mikiny a ona že čo tak čudne chodím a ja iba že seklo ma :)) ona má 67 rokov tak som ju s tým nechcela zatažovat aby ju náhodou ... :))

davidoff

bianca003

no tak ty si iná šikovnica, klobúk dolu, aj ja si to takto predstavujem a pevne verím, že to zvládnem v pohode. Už nech mám po, veľmi sa na to teším :)) Ja idem mať rez pazuchou, čo som veľmi rada anatomické eurosilicony 350ml stredný profil, mám 170 cm, 50 kg, pod prsiami mám len 65cm. Som si myslela či to nebude veľa, ale že nebude, základ mám vraj dobrý po dvoch deťoch a dala som na doktora, ktorý mi teda úplne sadol aj ako človek, aj ako doktor.

pipajs

Sisa 20
Myslela som si, že si to ty , ale po čítaný tvojich príspevkov som dúfala , že sa mýlim. Ked sme sa stretli na chodbe , nebol ani čas sa porozprávať . Mne vytekala len číra tekutina a tiež som musela mať stehy 3 týždne nakoľko sa my stehy na koncoch zle hojili, Ale je už dobre a preto my je nesmierne lúto ako ti to dopadlo nakolko sme boli spolu na izbe po operácii. Ale obdivujem ťa ako to berieš držím ti strašne pästíki a tak isto verím ako aj ty , že už to bude len dobré a naš doktor so šikovnými rukami ti spraví zase nádherné prsia po akých si vždy túžila. Budem rada ak budeš nadalej písať.