Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petrusa

cora5
ja by som si tiez rada kukla galerku ale stale neviem ako a kde traba poslat tu fotku...ar bab bolo takych zlatych ze mi poslali fotky...
ja mam 173cm a 56kilo a dala som si 300ml no odporucil mi 325 ale povedal ze by mi dal aj 400 preto som taka z toho ze neviem ake ale tak 300 som si vybrala teraz 27augusta idem...tak sa tesim mam okruhle implantaty a ten rpofil to vobec netusim to je ina sranda:D ale mylsim ze asi vysoky:)) jooj mam pocit ze by som mala ist este asi na konzultaciu k nemu ...

repka

petrusa

nemyslim, ze on niekomu nieco nanuti :))
on ti len poradi, lebo to ma v oku a vie co by bolo pre teba dobre.. neznamena, ze 400 je vela a 300 malo, ale zalezi od toho ako to bude vyzerat na tebe... a to ty si sa rozhodovala medzi 300 a 325? lebo on sam povedal, ze to je uuplne nebadatelny rozdiel takych par ml..
a skus poslat tvoje foto do tej galerie, aj ja som dlho vahala ci poslat a nechcela som, ale ked som poslala som nelutovala...

cora5

ok,dakujem, viem,ale predsa::)))mozem sa ta opytat,aku mas vahu a vysku a aky typ implantatov si davas?tak by som si rada kukla galerku,ale nemam moznost:(

petrusa

cora5
moze sa to stat ale podla mna na to nemylsis a necitaj si take veci...citaj si vsetko pozitivne a mylsi hlavne pozitivne.,...ja idem k cervenovi teraz v auguste tiez sa velmi bojim ale myslim pozitivne a verim ze moje telo implantaty prijme..:))

cora5

prosim este jednu otazocku,viete o niekom,kto bol operovany u Cervenia,"nesadol"mu implantat,tusim sa to moze stat,ked to telo neprijme...musi sa to potom vybrat,neviete,ci aj to musi pacientka potom zasa platit a kolko cca?citala som tu aj take pripady,tak som zvedava,ci poznate niekoho,komu sa to stalo u cervena a ako to potom dopadlo.Chcem ist k nemu zasa,velmi sa tesim aj obavam,ked citam,aj taketo pripady,Dakujem vsetkym za odpovede

cora5

ahojte baby:)prosim ktora ste bola objednana na opku u Cervena v Pezinku 14.5.,len som zvedava,strasne dlho dom cakala na termin,o to viac som sa tesila a zial som to musela zrusit,tak som len zvedava,kto bol namiesto mna a spytat sa aka bola spokojnost,dakujem:)pekny dnik vsetkym a rychle hojenie vsetkym,ktore to uz mate za sebou!

petrusa

ahojte baby
ked si tak citam ako to vsetky super zvladate a ako sa tym da v pohode prejst tak sa prestavam bat..mna to caka az o mesiac a nieco velmi sa tesim rozhodla som sa pre 300ml aj vdaka radam prave tu na internete...chcela by som vas poprosit ci by ste miniektore nemohli zaslat fotky pred a po.. a ze kto vas operovala ci ste boli spokojne ..ja osobne idem k panovi dr. Cervenovi je to zlaty chlap ...len uz by nanutil holke aj 400ky.. nepacilo sa mi na nom ze uz zo mna chcel spravit pomaly Cifrovu... nechcem velke a chcem mat take s ktorymi sa mi bude dobre tancovat kedze som prof.tanecnicka... dufam ze 300 bude dobry vyber a nebudem lutovat ze su male alebo velke....
dakujem vam velmi pekne za radu a tie co mate uz po tak vela stastia pri hojenii :DDDD

Vivien123

Lili40

Dakujem. ja som si tiez nieco take myslela, ze by tie 85% nemuseli posobit az tak moc 'nabite' :) Sa rozhodujem aky profil, a vobec neviem. Som si myslela ze tie 85% budu mat tu vypln taku flexibilnejsiu. Ale skusim to radsej este niekde vyzistit.

Vivien123

Lili40

Dakujem. ja som si tiez nieco take myslela, ze by tie 85% nemuseli posobit az tak moc 'nabite' :) Sa rozhodujem aky profil, a vobec neviem. Som si myslela ze tie 85% budu mat tu vypln taku flexibilnejsiu. Ale skusim to radsej este niekde vyzistit.