Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

petrusa, a aky mas teraz zaklad? ja som o 4 cm nizsia a o 5kg mam menej,zaklad som mala nulovy,mam 350ml,mam ich take,ze vacsie uz radsej nie a ty kedze mas o tych par kil viac,na tebe sa mozno tych 300ml aj strati..ale zalezi aj,ake mas miery,boky a pas ,to myslim....

repka

petrusa

tak ty v prvom rade neries co si kto bude mysliet ( a uz vobec nie nejaky ucitelia!!!:))..ale tvoju buducnost - ty ich budes nosit a ak sa ti budu zdat male, budes len ty lutovat...
..si zober, ze ja mam 175, 61 kG A mam tiez 450, vysoky profil ... a pod som mala 76 a cez 86 .. a tiez sa mi nezda vela - aj ked este len pojdem na stehy a uvidim :)

petrusa

korki
no tak to ta obdivujem...ja sa bojim ze v skole budu problemy a ze to budu ucitelia proste riesit ze si to na hodinach vsimnu a proste no...nvm ucite by som si viac ako 325 nedala ale teda budem aj tie zvazovat...
no ako vravim strasne sa bojim velkosti a aj on mi hovoril ze vela dievcat lutuje potom velkost... a to zase nechcem ale nechcem byt ani prekvapena bo kamaratka jedna si dala 400a teraz je taka no dufa ze sa to este usadi bo sa zdaju byt velke:((
no nvm holky ale kazdopadne budem rozmylsat nad tym...
a aky mate profil?? bo ja anineviem co to je :)))

korki

ahojte,

petruska, k tebe len tolko, ze co tu bola jedna babenka flow, tak ta je alebo bola tiez tanecnica a sice neviem jej miery, ale davala si 460 ml a viem, ze sa jej malilo, takze pri tanci ti to urco nebude vadit. ale po opke po dvoch troch mesiacoch ti bude mozno vadit, ze si podstupila tolku bolest a dala tolko penazi a skoro vobec to nie je vidno. fakt, hovorim z vlastnej skusenosti, dr. tiez vie, preco ti navrhol tolko. lebo vie, ze uz na stehoch sa babenky stazuju, ze sa im mali. ja kedze som ziadne predtym nemala, tak som spokojna teraz, nosim C podprdy a zivot s prsiami je omnoho krajsi, ale priznam sa, uz sa mi mali. urcite nejdem v dohladnej dobe na dalsie zvacsenie, ale viem, ze o takych par rockov, ked zas budu peniazky a tak,... tak si dam zvacsit. ale je pravda, ze mne dal maximum, co mi mohol dat (450ml) a fakt upne normal. a co sa tyka cvicenia, ja som zas instruktorka aerobic a taebo a poviem ti, ze ani neviem, ze ich mam... a to som len 9t po...

petrusa

bianca dakujeeeeeeeeeeeeeem

no ja mam pod prsiami 74cm a cez prisa 83..a ja sa púrost ebojim velkych prs ja tancujem a proste teraz tam nemam nic a zrazu tam budem mat trojky ..je to pre mna take no bojim sa....

bianca003

petrusa
musíš poslat foto svojich prs na
e.uhrinova@gmail.com bez tváre stačí len prsia a aj svoj nick aký máš tu na zdraví a Livka ti pošle všetko potrebne pre prístup do galerky môže to ale trvat aj 3-4 dni, ale oplatí sa uvidíš :)

cora5

neviem,ale dala by som na jeho radu aby si potom nelutovala,ja mam 173cm,63kg a na konzultacke sme sa dohodli 375anatomy,to bolo este v decembri a kedze som musela opku zrusit,chcem ist este raz na konzultacku mesiac pred dalsim terminom,ten mam na december...vsak to taaak by som si kukla galerku az sa viem lepsie rozhodnut,ale kedze nechcem aby niekto pred opkou vedel,ze sa na nu vobec chystam,nemozem poprosit kamosky,az ma odfotia a nejak to tam potom poslu::)))ale skusim aj ja potom poprosit baby tu na ,az mi poslu fotky na mail.Neviem,ale 300mlsa mi zda na tvoju postavu malo,zasa ty si chuducka,ale aj tak,dala by som si väcsie,ja tiez nechcem ziadne bomby::)),ale citala som uz tolko prispevkov a vraj ani medzi 375 a 400 nie je velky rozdiel,mne tiez ide o to ,aby bolikonecne väcsie a hlavne prirodzene!!

repka

petrusa

vidim, ze si vysoka ako ja.. ake mas miery pod a cez?
on ta vysmial, lebo sa nemozes pozerat na ml, ale na to aku mas postavu... :)

petrusa

repka
ja som tam prisla s tym ze chcem 250ml to ma vysmial tak povedal ze minimum 300 a ze mozem uvazovat aj nad 325 ale ze dal by mi aj 400
nenanutil to nehovorim ale mala som pocit ze skusal kolko pustim..ze kolko si budem chciet dat..bo moja orva prosba bola hned ze tancjem a nechcem aby boli velke a mylsim ze 400ml by bolo asi dost brutal...