Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

diamond26

Baby ja mam 167 cm 51-52 kg...a dr mi navrhol 300-315ml maximalne...myslite ze je to akurat ?Teraz nemam svoje ani jednotky ale uplne plocha ako chlap zaa nejsom niaky ten naznak tam je :D Co myslite kolkatky prsia budem mat ked mi da 300-315?budu to take vacsie dvojky alebo trojky ?

silviklh

bianca,dufam,ze si ten mopj prispevok neponala dako zle?lebo v tom nebolo nist zleho! :-) no som rada,ze so mnedala 375 to ti povim :-)) a daj uz fotky dake :)

bianca003

silviklh
dôležite je, že si spokojná a ja tiež ,to je všetko.Ale sama dobre vieš že si pred opkou riešila tieš velkost a zvažovala si aj 375, no dôležite je že si sa rozhodla správne :) a ide aj o to že ty ešte nemáš deti takže prsia si mala pevne aj ked malé toš čo ja po 11mesačnom kojení katastrofa :)

silviklh

bianca,ale predpokladam,ze ich este mas v pooperacnej,nie? v takej vyzeraju vsetky,akoby tam nic nemali... :-)a ako sme uz hovorili,zalezi od postavy...na mne by tie tvoje 390 vyzerali desne!
korki,nie su neznesitelne,ani poburujuce,su take trosku vacsie od slova akurat,ale len trosicku.vacsie uz naozaj nie :) lebo uz teraz mi pride moja hrud obrovska,siroka,mophutna a kadeco.ja som spoko :-) a chcela som sa Ta spytat,ak oti maknu?moje akoby zastali v maknuti :(((

bianca003

korki
ahoj ja mám 390 a nemám pocit že su velké ked teras nosím tričko tak nikto by ani nepovedal že som dakde bola ...ved už včera som poslala fotky livke tak hádam ich tam dá čoskoro :)

bianca003

repka
ahoj ano včera mi vyberali stehy ,všetko OK pekne sa mi všetko hojí konečne osprchovaná :-) Ten pás už nemusím nosit lebo som ho poctivo nosila do stehov za 1,5 týždna už cez den normálnu podprdu...
Neboj sa len vydrž ja viem je to na nervy ten pás ale oplatí sa ...

korki

tak silviklh, ty si polovica zo mna, tak preto tych 350 je ti dost, ale uznaj, nie su take, ze neznesitelne, no nie??? alebo nejake priam poburujuce okolie, ci??? lebo si velmi utlucka zienka, tak preto to tu pisem, aby petruska neskor nelutovala, ze nesla aspon do tych 325...