Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

petrusa,JA nosim 70 D alebo 75 C,tam je taky isty velky kosik :-) a ty budes mat obvodurcite 70 ,ale D kosik urcite nie..mozno ty budes mat len B kosik,aj take byva....to naozaj nikdy nevies :-)
davidoff,na jazvy si nedavam nic,nemame si nic davat,aj dr povedal.

Veronika 86

Petrusa
ver mi, daj na doktora..ved uz som ti spominala moj pripad, malicka, tiez utla a 325ml su fajn na mne, uz vacsie by boli mozno vulgarne, ale ty si vyssia, na tebe sa mozno aj 300ml stratia..

petrusa

fuu no profil ten neviem ani aky mi dal dufam ze nie vysoky....az vravis ze su to take viditelne stredny by bol asi naj ze??? ci??
no ja si mylsim ze mne tie 300-325 max este zvazim tie 325 ale uvidim podla foto... aj som ti asi mail pisala ze ak sa ti da ze poslat foto..tak ak budes mat time ist na mail tak si to kuk :))
no som zvedava co to bude kazdopadne vas tu budem inforomovat..a s tymi stahovacimi podprsenkami som to uz vymyslela aj som si ich nakupila:DD
a ja dufam ze budem max 75C bo D fuu to musi byt velke..a nemas problem najst porprsennku???

silviklh

petrusa a ty si posielala fotky do galerky?uz neviem :-)
inak musis byt ozaj dost tenka,ja mam cez pas 63 a pride mi to strasne uzke, a boky tak teraz 91-92,hore som tiez dost vychudnuta,aj rebra mi vidno(uz trosku menej,so msa rozjedla :D ) a hovorim,na mne tie 350ky vyzeraju velke,mozno na fotkach sa to nezda,ale je to moc...teraz mam podprsky az 70D! a pri tanci ci by to zavadzalo,no asi nie,vsak das si daku sportovu podprsku,kt.by ti ich dako sitahla,abo co....tak ale kym si zvyknes..:D mne zavadzaju,ani si nemozem poriadne ruky prekrizit na hrudi,ako kedysi....aj pri daktorych ukonoch sa do nich buchnem,bo trcia zo mna :D a som zvedava,aky profi lti navrhol,lebo vysoky profil,ten je taky vyzyvavy,akoby s push up efektom

petrusa

silvikhl ved toto je moj rpoblem ja mam ist na operaciu 27 augusta
a prvy tyzden oktobrovi uz zarezavam v skole cize sa bojim a riesim uz s dr.cervenom datum skor.... aspon o tyzden..
ja som vo vrchu strasne utla prave to je moj problem ja mam pas a vrch taky rovny ani boky nemam ani nic proste moja postava jooj no katastrofa:))) ja som rovna a uzka. jedna holka z tohot chatu mi poslal prsia na mail a bola tiez riadne utla ale mala boky aspon.... a podla mna aj to spravi nieco..
a toto s tym sviceni a rozhybavanim som pocula zemin mesiac kym zdvyhnem ruky a budem v pohodicke... no som zvdava:(

silviklh

petrusa,prve tri tyzdne sa budes este len rozhybavat rukami...nad hlavu ti pojdu tazko,dvihat nesmies tazke,ani sa vzpierat atd atd

silviklh

petrusa,ak bude mat trojky,tak mensie trojky...ked hovori,ze ma maly zaklad.
ty si taka chuda?joj :D to este viac,ako ja!tak tebe rozhodne bude tyhc max.325 stacit,tomu ver,ak nechces velke! a mysli aj na to,ze to siludia aj tak vsimnu a isty cas nebudes moc ttanvovat,vsak cvicit sa moze az po takom mesiaci najlepsie a plna zataz po troch mesiacoch!

petrusa

DiamOnd
To budes mat podla mna take trojky!! Aj ja si dam take ako tebe navrhol,.. A ku komu ides???

Baby no lahko sa vam povie neries ucitelov ale vies je to skola a studujem 10 rokov tanec a nie je to pre mna lahke rozhodnutie dat si prsia i ked po nich tuzim strasne dlho no stale mam problem z velkostou...viem ze si utcite postupne zvyknem... Ja mam cez prsia len 82-83 pas 59 a boky 88 ... No nvm ako na vas vyzeraju tie prsiaked pocuvam ze mate 375 -400 a tak.. No dufam ze sa na ne coskoro pozriem :))