Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

ahojte, pisla som tu uz davnejsie, tiez si planujem dat robit prsia. konecne sa mi podarilo aj priatela presvedcit a uz nieje proti. len som si pred par dnami nasla malu hrcku v prsniku, tak idem zajtra na vysetrenie, drzte palce, nech to nieje nic vazne. poslala som svoje foto do galerky, tak som zvedava na tie vase, nech sa trosku motivujem :))

davidoff

mne tiež ide ale Lili40 mi tiež nejde :/

silvikh
a počula si tie epiderm silikonové plátky na jazvy, že to výrazne pomáha na jazvy. Ja ich už mám kúpené. Som zvedavá čo mi doktor povie, či to môžem používať. To sa dáva už na zahojené jazvy. 3 mesiace sa to používa.

silviklh

diamond,stredny porfil je viac do sirky a vysoky viac do vysky,teda aj vyzera vacsi...teda je :D stredny vacsinou davaju zenam so surokou hrudou,alebo tym,kt. nechcu az taku zmenu(len v pripade,ze sa zmesti)

repka

petrusa

tak to si riadne chuda :) .. ved v klude sama porozmyslaj, pokukaj fotky a rozhodnes sa :) .. ale tych 25 ml je aj tak maly rozdiel, tak sa trapit velmi nemusis podla mna ;)

diamond26

petrusa ja idem k dr Gubovi :-).Dufam ze z tych 300-315 ml budu minimalne tie dvojky :)a ja tiez neviem aky profil mat budem..ale kedze teraz nemam ani jednotky mozno by bol fajn aj ten vysoky...alebo postaci stredny?ja neviem necham to na dr snad vie co robi :)