Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

ja mam este cas, lebo chcem si ist este dat dorobit nos a to musim cakat kym budem mat rok po operacii, cize az na zaciatku bud.roka. ake mas miery? ja by som chcela vacsie :))

leus

ja som bola, ale minuly rok na konzultacke, 300ml stredny profil nagory, ale este chcem ist na jednu v septembri a ty kedy ides

jajka555

leus, aj ja chcem ist k nim, uz mi robili nos. ale este som na konzultacku s prsiami nebola, tebe ake budu davat?

jajka555

leus, mna boli ta gulicka na dotyk, vlastne tak som zistila ze ju mam, ale tiez si radsej do toho nebabrem. drzim palce, nech to na tvojom dalsom vysetreni dobre dopadne, a nech sa nic nekomplikuje. silikony si ides davat ku komu?

korki

ahojte

no petruska, nezavidim ti, sme ta tu riadne zmiatli. no hadam sa rozhodnes spravne a budes spokojna, ako tu vacsina...

a silviklh, no mne sa tiez zda, ze sa zastavili v maknuti. ale mne taketo pevne vyhovuju. nemusim nosit podprdu, co je uplne najuzasnejsia vec, po ktorej som tuzila a stale su pevne a stoja... xixi ale ked ich stlacim, tak v pohode, vsetko ide, aj k sebe pekne idu, ale ja som nie moc na push upky, takze u mna to takto staci. ja som spokojna uplne
uz som sa aj pofotila, ale su otras tie fotky, lebo muz ma foti az vecer a to svetlo je hrozne a nie su tie fotky dobre, tak musim niekedy vycihat cez den, ale to zas nie je kedy... tak hadam sa este nejake foto podaria aby som uz mohla poslat...

leus

jajka
netusim ako dlho sa po takom zakroku vyliecia prsia, fakt...mna nebolia , snazim sa ih nemackat no,termin este nemam, ale by som chcela na oktober

jajka555

leus, tak to fakt nieje dobre. kedy si mala termin operacie? o kolko by sa ti tym vybratim hrciek predlzil cas na op? ja som tiez zvedava, doteraz nic a ked sa uz rozhodnem pre silikony, zrazu sa mi objavi hrcka, mna aj trosku bolela, teba nie?

leus

ved to je to, komplikovane je to, dr na mna tlaci, ze vybrat, a to bude znamenat odklad op kym sa prsia vyliecia...mam ist este na biopsiu tej druhej do BB , uvidim co lekarka tam mi povie , je to cele blbe no...