PETRUSA ahoj,
moc casto sem nechodim,ale rada pridam moju skusenost,kedze uvazujes o podobnych implantatoch ako mam ja.
21.8 bude rok co som bola na opke u doktora Cervena v PK a som velmi spokojna,pretoze prsia su uplne podla mojich predstav. Zalezalo mi a prizvukoovala som to aj na konzultacii,ze nechcem velke,vulgarne prsia,ale prirodzene umerne k mojej postave i ked som dost vysoka 183 cm priblizne,mozno trosku viacej a vaha 65kg od opky som pribrala :) pred opkou som mala cez prsia okolo 83 cm a pod 73cm. Mam impose 325 ml stredny profil a sedia mi ako uliate. Prska sa krasne vytvarovali zmekli a vyzeraju ako prirodzene. Napr v skole sa nam zmenili skupiny a baby ktore ma nepoznali si myslia,ze mam svoje prsia. Jednej kamoske som sa minule priznala a neverila. Velmi mi ich chvalila. A o to mi presne slo,aby si to v skole nik nevsimol,nemala som bomby,pretoze este nemam deti a urcite ich o take 3 rocky chcem. A myslim ze zemska gravitacia bude rovnako platit aj na silikony a duplom ked sa zvacsia v tehotenstve. Inak velkost kosika mam 75C 75 D alebo 70D fakt zalezi od vyrobcu strihu. Myslim ze si si k svojej postave a vzhladom k tomu ze si prof. tanecnicka dobre vybrala.
Ospravedlnujem sa za dlhy prispevok,ale pripomenulo mi to moje rozhodovanie takto pred rokom :)
PS: ako vravi moj priatel su ako zive cice :)