Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

davidoff,aj pán mladý je ,aj ked cerstvo,zenaty :D hej mily je :-) a akej farby ma coi?raz sa mi zda,ze hnede,potom modre

davidoff

silviklh

a si predstav že by sa nepozreli, to by Ťa možno štvalo ešte viac. Aj ja viem ako sa volá ten mladý, čo ho pán doktor zaúča. Mala som s ním debatu, keď mi vysvetľoval všetky veci okolo operácie, lebo pán doktor si na chvílu odbehol. Sympoš neskutočný, hádam ho tam na opke ešte uvidím :o))))) Ešte že som manžela nechala čakať v čakárni :)

silviklh

boze to je inak otras tí chlapi,aj zeny,jak to zazera,ty kokso...:D neviem,ci na to dakedy zvyknem :D kukali aj vtedy,ale teraz este viac a ja nie som typ,kt. by sa v tom vyzival :D
inak minule bol u nas jeden reprezentant(ale nepociem,odkial :-) ) to je aj tak jedno (robi mv lekarni) a hovori mi-Vy ste nejaka vynovena....:D a ja som len ze-nooo! :D nevedela som,co tym mysli,lebo so mbola aj na opke oci,ale odvtedy ma uz videl! a potom sa ma pýta,ze u koho so mbola :D ale on je strany pohodak.a tak so mmu hovorila a on pozna toho aj chalana,co sa zauca u dr.Cervena,aj my povedal meno,ale radsej nepoviem :D

bianca003

kuki
do konca augusta u dr.Červena nehrozí aby si sa dostala na operaciu... u neho sa operácie objednávaju možno už teras aj na apríl :)
a na konzultáciu si kludne zober aj svoju polovičku :))

diamond26

kuki ja idem k dr gubovi ..termin mam 5.9..tak ti mozem dat potom vediet ake mi urobil prsia :)co mi ukazoval fotky tak robi pekne..na konzultacke bol mily a hlavne je to strasnyyyyy sympooos jaj az som sa hanbila vyzliect :-D

kuki

jajka
ešte neviem kedy idem na operáciu, a zvažujem ku komu. Chcela som ist ku Červenovi ale ako som tu čítala dlho sa u neho čaká a ja by som to chcela stihnúť do konca augusta...

baby kto bol u MuDr. Gubu?nejaké referencie? :-D

jajka555

kuki, a kedy ides na operaciu? ten moj bol zasadne proti, ale tiez som mu pilila usi, tak sa vyjadril, ze nech robim co chcem, som mu poukazovala nejake fotky a si myslim, ze sa mu uz zacala pacit ta predstava. tak ako chces, opytaj sa ho, ci chce ist aj on a uvidis

kuki

jajka555
ten moj ma podporuje a teší sa so mnou,
no tiež mu už ide trochu na nervy že mu s tým stále pílim uši:-D