Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sasasa

Ahojte, dlhsie som citala toto forum a teraz ked uz som pevne rozhodnuta, ze idem do toho by som rada ziskala pristup do vasej galerie len nejako sa mi nedari najst tie prispevky ohladom toho kam poslat fotografie. Viete mi poradit?
Dakujem!

petrusa

Alore
Dakujeeeeeeeeeem ti veeeeelmi
Pekne velmi
Ma potesil tvoj odkaz som rada ze ma niekto podporuje v mojom vybere pretoze som uz aj vacsie uvazovala ked kazdy hovori ze sa mi budu zdat male... Myslis ze 300 a 325 nie je ziaden rozdiel?? Nedalo by sa ti naaahodou poslat foto na petrusa16@azet.sk!??? Bola by som velmi rada:) a aky si mala zaklad??? Bo ja nemam skoro nic velmi
Malinko :)) dakujem ti este raz za prispevok

ZUZANA1407

ahojte baby.....som 9 tyzdnov po operacii a chcem sa vas spytat,ci spite este v tej pooperacnej podprde??????????,a ci mozem chodit aj bez podprdy?????dik

diamond26

Ked nevies ako sa dostat na tematinsku z hlavnej tak chod taxikom :) ja som bola tak a doviezol ma priamo pred vchod :)

kuki

Zajtra idem ku Gubovi na konzultácie, mám zmiešané pocity:-D
ktorá z vás tam bola, ľahko tam trafím z hlavnej stanice? na tu Tematínsku 3?

bianca003

presne tak baby a je super že si pán dr.Červen vychová svojho nástupcu možno časom :) moja dcera pojde už k nemu :D ..(to je ale haluz)

davidoff

modré oči má na 100pro, som sa hneď do nich zadívala. Ale veď to ja len tak, že je to velký sympoš, ja mám svoju lásku doma :) aj ja som čerstvo vydatá 2 roky :) Má skrátka charizmu, so ženami to isto bude vedieť, myslím tým pracovať s nimi, je milý a príjemný.