lenkea,
to mi je luto, ze nie si spokojna... sa mi paci, ze to riesis a ze ides na reopku, na ktoru mas narok a samozrejme urcite nie si z toho nadsena, ale ked to nie je, ako si predstavujes, tak super, ze to riesis... drzim ti silno palce, ako aj vtedy, ked si isla na opku, pamatas???
a co sa tyka vymeny implantatov, tak ty chces vacsie??? ani s velkostou nie si spokojna?
ja vam poviem baby, dnes som bola na kupku a fakt sme dnes s mojim muzom skonstatovali, ze su male. na to, ze mi tam vlastne narval do toho nuloveho zakladu az 450ml, tak vobec nikoho to neohurilo ani nic podobne. ale u mna je podstatne, ze mam prsia a mam ich bez vypchatych podprd, ci plaviek. a verim tomu, ze ked sa mi podari este zhodit, tak budu vacsie, lebo fakt k mojej mohutnejsej sportovej postave su fakt akurat iba... nic velke...
u mna velka spokojnost je stale... ale ked tu budem babam radit a dr. im da na vyber dve velkosti s minimalnou odchylkou ako je napr. 25ml, tak radim ist do vacsich. ale podotykam, hovorim a radim, len a len z mojich osobncyh skusenosti... urcite sa treba poradit s lekarom. a mne toto forum pomohlo aj vo vybere aj vlastne vo vsetkom...
tak vam prajem krasny vikend, papa