Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leila22

nie je tu tiez nejaka babenka, ktora by mala cca 171 cm, 55kg? :) viem totiz ze strasne to zalezi od postavy kolko ml si kazda da. Ja mam teraz male jednotky, pod prsiami obvod nejakych 71cm a cez prsia 84 a za dva tyzdne mam ist na operaciu a moja najvacsia dilema je ake velke? :( tak som myslela ze tu by sa mozno nasla nejaka dobra dusa co by mi poradila :)

leila22

nie je tu tiez nejaka babenka, ktora by mala cca 171 cm, 55kg? :) viem totiz ze strasne to zalezi od postavy kolko ml si kazda da. Ja mam teraz male jednotky, pod prsiami obvod nejakych 71cm a cez prsia 84 a za dva tyzdne mam ist na operaciu a moja najvacsia dilema je ake velke? :( tak som myslela ze tu by sa mozno nasla nejaka dobra dusa co by mi poradila :)

leila22

Ahojte, neviete mi prosim povedat ako a kde sa daju pozriet fotky k tejto teme? mam totiz rovnaku dilemu ako vacsina z vas a to je velkost implantatu. Na jednej strane sa bojim aby po operacii mi nepripadali male a na druhej strane aby neboli ani moc velke. A najst ten zlaty stred je umenie.

korki

lenkea,

to mi je luto, ze nie si spokojna... sa mi paci, ze to riesis a ze ides na reopku, na ktoru mas narok a samozrejme urcite nie si z toho nadsena, ale ked to nie je, ako si predstavujes, tak super, ze to riesis... drzim ti silno palce, ako aj vtedy, ked si isla na opku, pamatas???

a co sa tyka vymeny implantatov, tak ty chces vacsie??? ani s velkostou nie si spokojna?

ja vam poviem baby, dnes som bola na kupku a fakt sme dnes s mojim muzom skonstatovali, ze su male. na to, ze mi tam vlastne narval do toho nuloveho zakladu az 450ml, tak vobec nikoho to neohurilo ani nic podobne. ale u mna je podstatne, ze mam prsia a mam ich bez vypchatych podprd, ci plaviek. a verim tomu, ze ked sa mi podari este zhodit, tak budu vacsie, lebo fakt k mojej mohutnejsej sportovej postave su fakt akurat iba... nic velke...

u mna velka spokojnost je stale... ale ked tu budem babam radit a dr. im da na vyber dve velkosti s minimalnou odchylkou ako je napr. 25ml, tak radim ist do vacsich. ale podotykam, hovorim a radim, len a len z mojich osobncyh skusenosti... urcite sa treba poradit s lekarom. a mne toto forum pomohlo aj vo vybere aj vlastne vo vsetkom...

tak vam prajem krasny vikend, papa

rita149

ahojte neviete niektora ktora mate termin u Mudr.Červeňa v BB ako sa k nemu ovolať? volam už tretí deň a nikto to neberie??? :-(

petrusa

Lenkea ja som bola s lekarom vsetko je vybrate vybavene len stale rozmyslam nad velkostou to je vsetko.... Kednoducho sa nvm rozhodnut nad ml... To je vse..

lenkea

petrusa, nemôžem sa nevyjadriť.
v PRVOM rade si treba DOBRE rozmyslieť, aký efekt chceš dosiahnuť. prirodzené, alebo veľké prsia k postave? lebo veľké prirodzené silikóny sa vyskytujú málokedy.
v DRUHOM rade nedávaj na nikoho rady ohľadom veľkosti. každá má iné proporcie, iný základ, iný obvod..a samozrejme každá značka implantátov má iné rozmery.300 eurosilicone vôbec nemá také rozmery ako nagor alebo iné značky. musíš skúšať, povedať doktorovi, nech ti tie konkrétne impl. ukáže alebo hľadať rozmery na nete.
ja som dala na rady z fóra, nekonzultovala som s lekárom iné možnosti a dopadla som tak, že som nespokojná.

a čaká ma reopka. okrem toho, že sa mi nepáči veľkosť, mám ešte jeden problém a tým je pokles prsníka o cca 1 cm nižšie.
do septembra si musím rozmyslieť, či chcem výmenu impl za väčšie, alebo len reoperáciu, ktorú budem mať zadarmo. chcela som to riešiť už teraz, ale keďže ma v každom prípade zase čaká minimálne mesačné nosenie pooperačnej, tak som to odložila na jeseň.