Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

petrusa

Leila22 ja mam take iste miery a vysia som en o 2 cm a nad akymi uvazujes??? Ja si davam asi 300-325 ml ... Takze hadam sa dobre rozhodnes prajem ti vela stastia

Nelina27

ahoj Lucy, ano operuje stale aj v PK, ale konzultacie a kontroly robi len v BB, objednaj sa na konzultacku cim skor a potom budes zajednavat termin opky, drzim palce aby si fo februari uz bola prsatica:-)

Lucy1990

Ahojte kocky, dlho som sa tu neukazala, ale kedze dcerka uz bude mat rok a ja uz prestavam kojit, tak sa uz zacinam tesit na nove prsia aj ked to bude este dlha cesta :-( chcela by som ist ku Cervenovi - ale mam otazku operuje este aj tu v PK alebo len v BB? A co konzultacie, treba ist do BB? Chcela by som ist najneskor vo februari 2012 tak hadam sa to podari..

arri

lenkea
kolko si po operacii? ja som bola nedavno na kontrole po 3 mesiacoch a tiez mam pokles, ale tym ze to este nemam zahojene tak mi to podlepil a mam este aspon mesiac podlepovat aby som ich zdvihla.

arri

leila22
ja mam tiez 170cm, 55kg a mne dal doktor 400VP gulate pod sval, pred som mala take slabe dvojky a teraz mam stvorky, ale na kazdej ukaze tych 400ml inak. Posli tvoju foto prsiek na e.uhrinova@gmail.com aj s tvojim nickom a ona ti posle dalsie instrukcie.
rita149
skusaj dalej, dovolenku este nemaju, tu maju az prve dva augustove tyzdne. 048-4399-156

leila22

nie je tu tiez nejaka babenka, ktora by mala cca 171 cm, 55kg? :) viem totiz ze strasne to zalezi od postavy kolko ml si kazda da. Ja mam teraz male jednotky, pod prsiami obvod nejakych 71cm a cez prsia 84 a za dva tyzdne mam ist na operaciu a moja najvacsia dilema je ake velke? :( tak som myslela ze tu by sa mozno nasla nejaka dobra dusa co by mi poradila :)