Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

lenkea

doktor ti dobre radi,ak si das pod 450ml,tak rozdiel ver tomu,ale nebude ani vidiet.tak ak zase nechces byt sklamana,daj na jeho rady,alebo v opacnom pripade ostan pri tejto velkosti.

Nela111

korki - ale pokial si dobre pamatam, tak Lenkea je nizsia a stihlucka, tak neviem neviem - 450 ml?? Lenkea - mne sa tvoje prsia pacia, teda tie fotky, co som videla davnejsie (mailom).. Tazko posudit nakolko je ten pokles viditelny. Samozrejme, ak nie si spokojna, ries to. Uz mas aj termin reopky? No ja na tvojom mieste by som momentalne velkost neriesila, to az o 5-10 rokov (po detoch, a tak..). V kazdom pripade drzim palce! A vobec, je tvojim cielom, aby ludia videli, ze mas silikony, ..ci?

korki

lenkea, super, mas moj obdiv, ako aj vsetky ostatne baby, ktore mali problem a riesili to s dr. a nie, sem prisli postazovat a ich dr. o nicom nevedel. som rada, ze ti pan dr. urobi opku zdarma. a teda ak tomu rozumiem a rozhodla by si sa pre vacsie, tak asi platis len tie implantaty??? ci ako... inak ak ti mozem poradit, tak tych 450 sa neboj. myslim, ze keby sa ti tolko nehodilo, tak by ti to nenavrhol. ale kedze ides na druhu a vidis sama, ze tych tristo bolo malo, tak to ber... ja mam v jednom 450 a vdruhom 400 a ten rozdiel nie je vidno absolutne...

lenkea

davidoff.... 1 cm je vidiet. dost, hlavne v spodnom pole.zvrchu v dekolte si to vsimne len zainteresovany, ale na nahom tele to svieti a hlavne, pokles je len na jednom prse.
korki....mam 300 ml VP a nosim podprsenku 70C. priala by som si aspon D, cize uvazujem aj nad zvacsenim, ale dr. mi hovoril, ze aby som videla rozdiel si mam dat aspon 450 ml, ale takej velkosti sa uz bojim.

musim povedat, ze ked som zistila, ze prsia nemam podla predstav, bala som sa ist dr. na kontrolu, lebo som sa bala, ze ma odpinka. pri prvej kontrole mi kazal podlepovat, a musim povedat, ze som videla aj rozdiel, ale ta paska mi robila chrasty na kozi,tak som s tym prestala. na dalsej kontrole sme sa dohodli, ze mi to dr. opravi zdarma. ale teda este uvazujem, ci nedam rovno vacsie implantaty, no, mam o com rozmyslat,,,
bola som dnes na kupku, mam prsia uplne ako svoje, nezachytila som ziadny pohlad, nic. asi by som ozaj chcela vacsie...neviiiim... :-)
chcem len povedat, ze ked je baba nespokojna, ma to riesit, nie sa bat.

leus

jajka
no presne aj ja mam fibroadenom a zajtra idem na biopsiu do BB, tak som zvedava ci sa aj ta druha hrcka potvrdi ako fibroad.
inak skus postudovat nieco tu:-odkaz odstránený-

jajka555

leus, ahoj, tak mam uz po vysetreni, nasli mi tam fibroadenom a chcu mi ho na jesen vyberat, ty mas nieco nove?
holky, mal uz niekto z vas podobny problem? je potrebne fibroadenom vybrat pred tym ako chcem ist na zvacsenie prs?

leila22

Alore

A ake cislo podprsenky nosis teraz? A ak sa mozem opytat kade ti robili rez?

Petrusa

ja som rozmyslala nad nejakymi 400ml, chcela by som nieco medzi C a D-eckami

alore

petrusa ahoj,
som rada ze ti moj prispevok pomohol. Myslim ze rozdiel medzi 300-325 je zanedbatelny. Ja som isla na konzultacku s tym,ze chcem 300 a nie vysoky profil, a sam doktor mi hned povedal ze toto bude stredny profil.Tak ma potesil. A navrhol mi 350,a ze aj 375 sa zmesti a ze k mojej vyske. Ale ja som trvala na 300,lebo som videla pekne 300ml na jednej babe v galerke a mala 176cm a on stale mi hovoril o 350,tak sme sa dohodli na kompromise 325 s tym ze rozdiel je minimalny. Fotky ti mozem poslat,ale momentalne som na bahamach vratim sa az 20teho. Inak v galerke mam foto pred zaklad nulovy.