Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

jajka555

leus, aj mne lekarka vravela ze to je v celkovej anesteze :( aky velky ho mas? ja 1,2 x 0,6 cm.. o tri mesiace idem na kontrolu, som zvedava ako sa zmeni, no kazdopadne mi ho lekarka chce vybrat, robi sa to cez dvorec, toho sa trosku bojim, ci ta jazva nebude vidiet. takze aj ty si to das vybrat?

leus

jajka
tak som bola, fibroadenom musi von rastie mi a to este ked som doktorke povedala, ze chcem ist na augmentaciu tak mi zakazala bez toho, aby som si to nedala pred tym vybrat.A vyberaju v anesteze! :(

bianca003

Veronika 86
Ďakujem aj tvoje som kukla su super :-) písala som livke že ich zle ukazuje tak to hádam časom opraví

Barbora 10
ahoj si tu dávno nebola sem tam chodím na omlazení a musím povedat že si super schudla a to bruško máš úžasne :) aj ja potrebujem aspon 3kg dat dole :)

petrusa

Alore
Dakujem ze sa ti pacia moje prsia:)) aj dr.povedal ze mam super zaklad chcela som 280 povedal ze pod 300 uurcite nie ze by sa aj 400 zmestilo ale zase vulgarne nechcem tak 325 ... Prave teraz ked som videla galerku dala by som si tych 325 ... A aky profil ja bobec nvm a to ma desi:(( nepamatam si aky profil mi navrhol bo este ked som tam isla som nvedela co zbamena profil... Dufam a myslim ze myslel stredny bo vysoky by som nechcela bo to budem mat velmi napucanena vrchu nie??? No nvm uvidim este asi na konzultaciu pojdem ....

alore

petrusa videla som tvoje foto v galerky a keby som mala pred opkou prsia ako ty tak by som rozhodne na ziadnu opku nesla a bola by som spokojna,mas krasny zaklad ja som tam fakt nic nemala ved mrkni foto. A aky profil budes mat?

alore

leila 22 teraz mam podprsenky 75C a 75D
inak dnes pri bazene som videla kopec americaniek co mali spravene prsia ale ze grc take cudne tvary,daleko od seba,ovisnute,capate...jedna stala vedla mna a nakukala na tie moje :) som mala z toho dobru show

Veronika 86

Bianca003
aj mne ukazuje tak z polovice..aj ja mam nahodene foto, ale mne ukazuje v pohode..Inac pekne prirodzene vyzeraju ;)

Nela111

Lenkea - a vlastne ten pokles jedneho prsnika bude ako riesit? Bude implantat vyberat a znova vkladat, ci ho len nejako vnutri posunie, alebo?