Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Ahojte kočky.

Meduska, to ma uprimne moc mrzi. Ja by som vsak pozvazovala na tvojom mieste aj konzultaciu u ineho lekara (je to vsak len moj nazor).

Dievcata, tak uz aj ja mam po konzultacii. Opka mozna je (teda z prvotneho pomerania). Chcem sa spytat, ci tu nie je niektora z vas s podobnymi proporciami ako ja: 172 cm, 62 kg. Navrhnute mam anatom.impl. idealne 360 ml (vrchna hranica 405 ml). Nie je tu niektora s 360ml? Nech pokukam v galerke, lebo naozaj nemam predstavu, ako by to vyzeralo na mne (mam vcelku siroky hrudnik). Vdaka

meduska

v podstate ani neviem repka....vraj by to nebolo pekne a nebola by som spokojna.Proste sa mi nedaju dat silikony.

meduska

Ahojte
dnes som bola na konzultacii.Neodporuca mi silikony.Uz som sa aj vyplakala.Nesplnim si sen.Tak si to uzite.Uz sa sem viac nezapnem.Vela stastia.

meduska

Ahojte
dnes som bola na konzultacii.Neodporuca mi silikony.Uz som sa aj vyplakala.Nesplnim si sen.Tak si to uzite.Uz sa sem viac nezapnem.Vela stastia.

repka

tak.. .. uz mam konecne po stehoch... uz som sa aj videla a som spokojna... ani mensie, ani vacsie by som nechcela... aj ked keby boli vacsie, tak by som sa az tak nehnevala, ale aj tak som si davala maximum ake som mohla, takze je to super.. :)