bianca003
dakujem:)cmuk!!
nelina
no na bruchu dost makam,a komu sa neleni,tomu sa zeleni:)))dala som dole 2kg,nijak vyrazne som neschudla,to nechcem,a ani som neverila,co 2kg tuku dokazu spravit.ale ja skor spevnujem,nechudne,makam v posilke a poviem ti,ze za mesiac je vidiet totalne zmeny co sa tyka brucha,zadku,noh aj ruk...a ziadna dieta!!!staci si len jedalnicek upravit,jest pravidelne a zdravo.ja napriklda jem vsetko a ani sladke si neodpriem aj dnes robim palacinky a serem na to proste si ich dam:)takze cvicit,cvicit a cvicit!!!mne ide o to nabrat svalovej hmoty,pacia sa mi svaly na zenach,ale samozrejme take decentne,nie kulturisticke telo,to k zene nepatri.foto urcite poslem,ale teraz nemam fotak,tak neiekdy inokedy a este sa najprv musim opytat ingridky,ci jej nebude vadit,ze tam nebudem mat uz 150 foto ale 155:)
tu mam foto,co som pridala na omlazeni.brucho pred a po cviceni:
www.omlazeni.cz
a plus mam foto v profile celej postavy.
a dievcata da sa to,ale treba naozaj chciet a to brusko sa da krasne vyformovat aj za mesiac,len to chce pevnu volu a naozaj cvicit.
a stale sem chodievam,akurat teraz nie je casu na pocitac,mam cele dva mesiace volno,tak si to s tym mojim malym zlocincom uzivam,tak ked len rychlo precitam ci tu je nieco nove:)