Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bianca003
dakujem:)cmuk!!

nelina

no na bruchu dost makam,a komu sa neleni,tomu sa zeleni:)))dala som dole 2kg,nijak vyrazne som neschudla,to nechcem,a ani som neverila,co 2kg tuku dokazu spravit.ale ja skor spevnujem,nechudne,makam v posilke a poviem ti,ze za mesiac je vidiet totalne zmeny co sa tyka brucha,zadku,noh aj ruk...a ziadna dieta!!!staci si len jedalnicek upravit,jest pravidelne a zdravo.ja napriklda jem vsetko a ani sladke si neodpriem aj dnes robim palacinky a serem na to proste si ich dam:)takze cvicit,cvicit a cvicit!!!mne ide o to nabrat svalovej hmoty,pacia sa mi svaly na zenach,ale samozrejme take decentne,nie kulturisticke telo,to k zene nepatri.foto urcite poslem,ale teraz nemam fotak,tak neiekdy inokedy a este sa najprv musim opytat ingridky,ci jej nebude vadit,ze tam nebudem mat uz 150 foto ale 155:)

tu mam foto,co som pridala na omlazeni.brucho pred a po cviceni:

www.omlazeni.cz

a plus mam foto v profile celej postavy.

a dievcata da sa to,ale treba naozaj chciet a to brusko sa da krasne vyformovat aj za mesiac,len to chce pevnu volu a naozaj cvicit.

a stale sem chodievam,akurat teraz nie je casu na pocitac,mam cele dva mesiace volno,tak si to s tym mojim malym zlocincom uzivam,tak ked len rychlo precitam ci tu je nieco nove:)

Nelina27

elissa, kolko cm mas teda pod prsiami, ked pises ze siroky hrudnik? ja som mala pod 75 cm, cez ani neviem predtym, ale teraz mam cez 95 cm a kosik D

Nelina27

meduska, nevzdavaj to po prvej neuspesnej konzultacke, skus ineho lekara, za to nic nedas... nechapem inak preco sa ti nedaju spravit silikony, napis o tom viac ak mozes...
bianca003, krasne mas spravene prsia, doky je macher a ty mozes byt uplne spokojna, inak mas anatomy ci?
barborka, pridaj fotky, aj my sme zvedave okrem prsiek aj na brusko, a daj tipy ako sa ti to podarilo, u mna je brucho tiez vzdy najkritickejsie a nie a nie sa ho zbavit:-)
elissa, ja mam podobne miery ako ty, iba trosicku menej cm a kg a mam 370 ml anatomy, su velke dost ale akurat pre mna, som v galerke

Lucia2

Teraz som si všimla čo si odpovedala Repke, že nevieš presne prečo ti ich nechce dať, ale ako je to možne? Maš nejaký zaklad ktorý je pre tvoju postavu dostačujuci?

Lucia2

Meduska
a napišeš prosim prečo ti neodporučal? Je to preto, že si mlada a nemala si ešte deti a boji sa že ti po kojeni zmenia tvar?

meduska

Elisa je to doktor,tak zrejme vie o com rozprava ked povedal nie,tak to zrejme tak ma byt.Inak by mi zrejme dal nejake moznosti.Nedal ziadne.