Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

rita ahoj,ja mam 169cm a 50 kg,nulky som mala,teraz mam 350ml,krasne kozyyy velke(vacsie uz by boli moc) a ten pocit och :-)

rita149

bianca003 máš super prsia, musíš by´t štastna. Aj ja idem k Mudr. Červenovi. Máš ich pekne a to ti ich robili nedavno. že?

rita149

ahojte,tak dnes som sa konečene dovolala Mudr.Čeveňvi do BB. Termin konzultácie mam 4.11.2011 o 8:00 hod.Dala som si už aj termín operacie pre istotu lebo to maju dosť plné. Ten mám na 26.4.2012. Je tu neiektora z vás čo ma rovnake termíny. Teraz sa aj trochu bojím, ked meduska napísala že je doktor neodporúča silikony. Lebo aj ja mám zaklad nuloví, tak sa teraz bojí že aj mne povie že sa nedaju spraviť.Je tu nejaka baba kotrra ma 170cm 50kg a skoro žiaden základ a je už po operácii alebo konzultacii. Ďakuejm

barbora10

a vam vsetkym dievcata krasne leto prajem!!!hlavne ho v zdravi prezite a nezabudajte,cecky ven!:)

ja utekam,vypinam pocitac,lebo palacinky volaju:)

barbora10

bianca

aj tebe krasne leto prajem!!!a tvoje prsia su ukazkove,krasne,prirodzene,takze si to tiez musis uzivat.ved ten pocit sexi prs,je na nezaplatenie,sice v nasom pripade na zaplatenie:)

barbora10

meduska

ak ti jeden lekar povedal,ze ti to nespravi,tak treba ist k dalsiemu.predsa to po prvej konzultacii nevzdas,nie?ak ti to povedia aj dalsi doktori,tak ok,zrejme na tom nieco bude a nie je ti sudene mat silikony,ale nemozes dat hlavu dole po jedne neuspesnej konzultacii.ja ked po niecom tuzim,tak idem aj cez mrtvoli,tak aj ty sup na dalsiu konzultaciu:)poznas nazor len jeden,tak hlavu hore a chod si po dalsi!