Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Bianca1236

katkalopatka, ano urcite vie preco ti ich navrhol. mne doktorka navrhla 450, tiez ma tu niektore sprdli ze ta lubi davat velke. ale ja som aj predtym mala tak myslim ze to bude ok. opku mam az v septembri, tak si cas kratim citanim tejto temy od zaciatku :D a veruze vsetky baby sa zhoduju na tom, ze lutuju ze si nedali vacsie, ze sa im zdalo ze to budu melony ale nie su. a vsetky radia ze dat si maximum co doktor povoli. ale zas na kazdej to ukaze inak, tak ak mas peknu plnu postavu urcite zapadnu :) jej tesim sa ze tu nie som sama ktorej idu aj ine rezy robit nez len vkladacie...no nie ze tesim ale aspon viem ze nie som sama :)

KatkaLopatka

Bianca1236, no neviem, som v strašnom pomykove, ale myslím, že lepšie sú pekné prsia s jazvami ako ovisnuté bez :) ÁNO aj ja som o ňom čítala len samé pozitívne príspevky, preto som sa rozhodla isť práve tam. A naozaj bol veľmi milý a príjemný. Idem nato, ak nie teraz tak už asi nikdy, a to by som veľmi neskôr ľutovala. :) Ale aj tak, ešte stále sa mi zdá, že 420ml je veľa. Aj keď mám takú ženskú postavu. Uvidím, nechám si to prejsť hlavou. Ale ak mi tak radil, tak to asi nechám. Predsa, sám najlešie vie.

Elissa

Nelina, dakujem. Pod prsiami mam 78,5 cm, cez 85,5 cm. Chcela by som co najprirodzenejsi vzhlad, tak ze vraj aj vzhladom na elasticitu koze by boli idealne tie 360ml, vysoky profil. Vrchnu hranicu mam tych 405 ml. Nemam vobec vizualnu predstavu, pre mna su to len cisla, tak aspon prebrazdim galerku. A hlavne, ako povedal aj doktor, aby to bolo technicky mozne. Ale aj tak som z toho dost zmatena - vyber vyrobcu implantatu je na poziadavke pacientky (navrhnute mam Polytech), ale naozaj neviem, do ktoreho vyrobcu ist.

Bianca1236

Katkalopatka, myslim ze to bude ok, oni by to nerobili keby nemali spokojne klientky. tiez som sa bala tych jaziev ale viac mi prekazaju tie ovisnute supky nez jazvicka. a videla som vela fotiek aj od nepodarenych doktorov sice zo zahranicia, ale tie jazvy nie su az take strasne aj nevydarene. na dr. magda som tu citala zatial len chvalu, tak drzim ti palce a daj prosim potom vediet ako si dopadla :)

KatkaLopatka

Ahoj Bianca1236, áno, mám už termín na 22.8, idem do Chirmedu k p. Magdovi, včera som tam bola na konzultácii, mám trocha obavy, že tie jezvy budú škaredé, myslím tie po pexii. S jazvami pod prsiami som bola zmierená, lebo pôvodne som chcela iba silikóny. Ale doktor povedal, že u mňa tá pexia je nutná, čiže ďalšia jazva cez prsník a okolo dvorca. Mám z toho troška strach.

Bianca1236

ahoj Katkalopatka, ja mam ten isty problem ale to iste riesenie podstupim, ale este si pockam. povodne som chcela len mamaplastiku, ale ked mi bolo povedane ze sa mi tym zmensia chcela som radsej aj implantaty lebo som zvyknuta na Dcka. chystas sa aj na zakrok? kedy a ku komu?

KatkaLopatka

Ahojte baby, vždy som túžila zväčšiť si prsia implantátmi. Ale čakala som asi príliž dlho. Moje prsia dopadli tak, že koža je viac natiahnutá. Bola som na konzultácii a doktor mi povedal, že bude potrebná aj pexia, čiže stiahnutie kože a presunitie bradaviek. Teraz mám číslo B, doktor mi poradil 420ml, čo by bolo asi tak D. Máte niekto podobnú skúsenosť? Je tie jazvy veľmi vidieť?

KatkaLopatka

Ahojte baby, vždy som túžila zväčšiť si prsia implantátmi. Ale čakala som asi príliž dlho. Moje prsia dopadli tak, že koža je viac natiahnutá. Bola som na konzultácii a doktor mi povedal, že bude potrebná aj pexia, čiže stiahnutie kože a presunitie bradaviek. Teraz mám číslo B, doktor mi poradil 420ml, čo by bolo asi tak D. Máte niekto podobnú skúsenosť? Je tie jazvy veľmi vidieť?