Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alore

petrusa pozri si v galerke fotky lolo77 ona bola moj vzor,mne sa jej prska velmi pacia ma 300 stredny profil.. podla mna mate aj podobny zaklad. Ja som vysoky profil tiez nechcela,strasne to je potom vidiet ze su prsia spravene moc idu dopredu. Aj tu maju americanky vysoke profily a krici to uz z dialky. Dnes som sa prvy krat opalovala hore bez tak sa tiez pridavam do klubu cecky ven :)

lucy009

Ahojte dievcata,moc sem neprispievam,ale citam vas pravidelne.Caka ma opka v decembri,pravdepodobne modelacia+implantaty.Bola by som rada keby len implantaty, lebo mam trosku obavy s jaziev.Moc sa to tu nespomina, zaujimalo by ma ci to tu niektora podstupila a ako vyzeraju jazvy s odstupom casu.
Bianka003 mas super urobene prska, vobec by som nepovedala ze mas gulate.

Nelina27

barborka, mrkla som na omlazeni to tvoje nove brucho, no teda klobuk dole, riadna zmena, tusim budes moja motivacia:-))) asi si po dovolenke odfotim to svoje bandero, nech viem ci sa nejako zmeni a pojdem tvrdo na to:-)

Nelina27

Bianka1236, ze sily-con-carne, to je dobreeeeeeeee, to som este nepocula:-))) tak len pekne citajte aj dozadu, fakt sa tam daju najst odpovede na vselico...
za par dni moja prva dovolenka s novymi prskami, ja sa uz neviem dockat a chystam sa to uzit, konecne po 100 rokoch cakania mam poriadny dekolt, takze Barborka, cecky pojdu urcite von:-) nie sice donaha, ale take handricky si nabalim ze az:-) ozaj, ty si ucitelka ze mas 2 mesiace volna? tak si to pekne uzite s malym lupeznikom aj polovickou, aj ostatnym babam prajem krasne leto...

Bianca1236

Nelina 27, dakujem tiez za povzbudive slova. ono ja som strasne rada ze zijem v dobe ked sa to da riesit. stretavam sa s nazormi ze budem silly-con-carne atd, ale nikto len zena s podobnym problemom nepochopi co je to mat prsia ako 70rocna uz v 25. alebo ziadne. som rada ze tato tema funguje tolko rokov, ako to tu citam nachadzam odpovede na vsetky mozne otazky k opke aj po opke. naozaj baby, ste skvele :)

KatkaLopatka

Joj baby ďakujem veľmi ste ma povzbudili, tak už nad tým nerozmýšľam, už sa idem iba tešiť a splniť si svoj sen. Bála som sa, že budem vypadať ako "nožnicovoruký edward" :) ale už som sa skľudnila. :D :D :D

Nelina27

elissa, tych 360 ml vobec nebude na tvojej postave vela, aj kamoska ma tento rozmer a tiez polytechy, krasne ich ma, dobre jej zmakli, na tych vyrobcoch podla mna az tak strasne nezalezi, je to podobne si myslim.

katkalopatka, bianca1236 tych jaziev okolo dvorca sa az tak nebojte, tie vidno najmenej, koza je tam pigmentovana, znamej vkladali implose cez dvorec, nerobili jej rez dole ani odspodu, tiez jej upravovali kozu na prsiach, mala aj asymteriu bradaviek, ma ich teraz krasne, symetricke a jazvy su po roku takmer neviditelne. iste lepsie plne prsia s jazvami ako ovisnute, to vam da kazdy za pravdu... ozaj vladka sa nam davno neozvala, ona je jedna z tych tu na fore co maju aj modelaciu aj vkladanie za sebou a prska ma tiez ukazkove teraz.

Bianca1236

katkalopatka, ked chces, popozeraj si tieto stranky, este som ich cele nepresla ale videla som tam zopar takych zakrokov okrem jednoducheho vkladania implosov

www.justbreastimplants.com

www.implantinfo.com

KatkaLopatka

Bianca1236 :) Aj ja som rada, že som našla toto fórum. A po tvojom príspevku sa mi troška uľavilo :)Tak asi nechám tých 420ml. D8m ti vedieť ako som dopadla!