Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Repka
nie je vystuzena, len ma taku makku vypln, ale to nie je vystuz, ved ja som si ju kupila vtedy ked som este nemohla nosit vystuzene podpr. Sice ani teraz ani jednu vystuzenu nemam :)
No to uvidis ked sa zle hoja, ja som mala problemy, mi to mokvalo, taka ranka sa tam vyskytla na povrchu jazvy,tak som si to musela osetrovat a prelepovat dokial sa to nezahojilo.

Veronika 86

Repka
ano je super, pohodlna, dobry material a dobre vyzera v trickach :)
ja som presne 6 tyzdnov, bolesti uz nie su, ale ako tu dievcata spomenuli, ze sem tam pichne, pobolieva ked sa viac namaham, ale snazim sa byt opatrna vo vsetkom! Ja som mala problemy s jazvami, na jednej strane sa mi zle hojila, tak som si na to davala krem od Avene-cicalfate(odporucanie od doktora), vyborny, odporucam!!!

repka

veronika

vyzera dost v pohode ta na obrazku ...
ty si kolko po operacii? este mas nejake bolesti, alebo trapenia? :))

repka

silviklh

lebo ja som pozerala - a viem, ze sa to tu uz preberalo asi tisickrat, ale fakt tie nevystuzene sa tazko najdu pekne - ja som pozerala trochu v obchodoch a na nete - a to same take ze 3 centimetrove ramienka dobre ze nie a podobne...:)) .. ale tie uz vystuzene sa daju najst pekne teda - tie od kedy uz mozme :))

Veronika 86

Repka
opalovat sa uz aj mozes, len si daj pozor na jazvy, neviem odkial mas, ak spod pazuchy, tak ruky nedvihat, ak pod prsiami, tak prelepovat. Co sa tyka podprseniek, ja odporucam Triumph, tam maju pekne nevystuzene bez kostic..

Tedy

silviklh,
no s tym vlnenim to nebude hasamaz take zle ,ked to len tak obcas citis,mozno sa vela pozorujes:)mozno no ma naozaj kazda,ale to ani nezbada a co teraz pisete o tej makkosti,tak prave dnes mi ukazovala ake ich ma uz krasne makke,teda 3 mesiace po op.,aj 1tyzden,uplne ako ked si stlacas balonik a mozes kruzit atd.,proste ako svoje,tiez som neverila,ze sa to moze dat az do takehoto stavu,ved ich mala ako skaly,ani nie opuchnute ale tvrde,treba len cas,jazvicky su pekne v prsnej ryhe,vidno ich len zo spodku.
prajem vela stastia a ziadne komplikacie:)

silviklh

repka no baby od Cervena prsia nemaju opuchnute vobec..mozno dve zo sto...nvm teda,ako to ystis,to bz si asi videla..
no postichoch som kupovala,obycajnu,nevystuzenu s kosticami,ale tie som vybrala

repka

silviklh

ja neviem ci ich mam opuchnute, alebo som mala - ale ked o tom baby vsade pisu .. a ako to zistim ci su, alebo nie su opuchnute??:)

..ja mam vsetko co vravis viac citlive - ale v lavom :)

.. a neviem aku podprsenku si kupim .. ty si si aku kupovala a po akom case? nepamatas si uz? lebo ja som z toho uz jelen kedy co mozem :))..