Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

Lucy 1990

ja mám podobné proporcie ako Ty pod prsiami 66cm, výška 170cm a váha 50kg. A mám po konzultácii a mám navrhnuté 350ml anatomické.

repka

silviklh

:D .. no ja neviem, dnes som pozerala, ale nejako som extra nic nenasla - a hlavne s tym cislom to nebude sranda najst asi :))

a v akej galerke? v tejto nemas podpsenky ziadne...:((

Lucy1990

Baby, mam otazku, pozeral som si rozmery implosov a nerozumiem co je rozmer zakladne a projekcia, da sa to aj doma nejako dopredu odmerat co by sa mi asi tak zmestilo na hrud? :-) Ako vam doktor napriklad meral sirku prsa? Inak ja mam pod prsiami 68 cm, 169 cm a 51 kg, je tu baba s podobnymi proporciami? :-)

belinea40

Takže ma tento štvrtok čaká konzultácia .... mam 41, prosím je tu niektorá v podobnom veku čo si dávala robiť prsia???

silviklh

Tedy,nie nepozorujem sa skoro vobec praveze,nie som z tych :-)

repka,ty si mylis tie podprsenky,nevystuzene nie su len take ako tehotenske,alebo ako tato pooperacna :-) praveze ja som mala taku z WOnderbry,ako ti poslala obrazok Veronika.a nosim vselijake,pozri si aj v galerke,aj tam mam,taku korzetovu.

davidoff,mne to vlnenie nevadi,nevidno to,aj vcera som skusala zase,ani priatel nic nevidel,dneska mozno zase inak to bude,neriesim to vobec,mam krasne prsia!!!

davidoff

silviklh

čo to čítam, tak aj ty už máš trošku vlnenie, také slabé? no vidíš, pamätáš že som to tu písala, že tie chudšie, čo majú menší základ to mávajú, niektoré viac viditelné a niektoré menej, ale ja som tiež toho názoru že keby aj bolo po okrajoch nejaké slabo viditelné vlnenie, hlavne že mám prsíčka :) takže tebe to tiež nevadí že? dá sa s tým normálne fungovať a nie je to až také hrozné.

Veronika 86

Repka
no vies co ze neviem, nepytala som sa na to, ale podla mna uz po tych 2mesiacoch sa moze..radsej sa spytaj svojho lekara :)